Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Spēkavīrs Pudzinovskis pāriet uz MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Spēkavīrs Pudzinovskis pāriet uz MMA
Mariušs Pudzinovskis
Foto: dziennik.pl

Pazīstamais poļu spēkavīrs Mariušs Pudzinovskis, kurš savā karjerā piecas reizes kļuvis par pasaules čempionu spēkavīru sportā, šī gada beigās gatavojas debitēt MMA.

Mariušs Pudzinovskis savā spēka atlēta karjerā daudzkārt iekarojis Eiropas un Pasaules virsotnes, taču tagad sportists mēģinās sportiskās virsotnes sasniegt profesionālajā MMA (mixed martial arts).

Tiesa, trīsdesmit divus gadus vecajam Mariušam cīņu sports nav svešs, jo viņš jau no vienpadsmit gadu vecuma aktīvi nodarbojas ar karatē, piedaloties arī vairākās sacensībās.

Pudzinovskis, lai uzlabotu koordināciju un ātrumu, kuri ir ļoti nepieciešami spēkavīru sportā, vairākus gadus nodarbojies arī ar boksu.

Mariuša debija MMA paredzēta šī gada 12. decembrī Polijā organizācijas „KSW” rīkotajā turnīrā. "KSW" spēkavīra pretinieku paziņos septembra vidū speciāli rīkotajā preses konferencē.

Izmantotie resursi:
konfrontacja.com: Konfrontacja Sztuk Walki - Oficjalny serwis...

  +9 [+] [-]

, 2009-08-08 18:16, pirms 15 gadiem
wow, nu pret shito visi shkjiidiis man liekas
Slēpts komentārs: georgijj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-08-08 19:34, pirms 15 gadiem
Hehe sen jau bija laiks,Ar vina bio raditajiem sadu lemums bija japienem 3-4 gauds atpakal.Galvena problema ir tada ka vinam nav labs promouteris kurs varetu Pudzi reklamet amerikas tirgum kaut vai UFC,Strikeforce, Nevis cakaret savu dargo laiku kaut kadas kaktu ligas eiropa.Savulaik biju pasapnojis par Kambalas un Bergmana karjeras iespejam MMA, UFC, Domaju pudzinovskis ir izvelejies pareizo celu.Visu ko gribeja speka viros vins ir sasniedzis,pec rakstura vins ir kauslis un cinitajs un salidzinot spekavirus ar mma popularitates zina visa pasaule, tas butu taspats kas salidzinat boksu ar pirshanas sacensibam.Lidzarto karjeras iespejas vinam ir neizsmelamas,galvenais nezaudet un izsities lidz pasai spicei UFC.Anyway ja calis tiesam tiks labi apmacits vina pretiniekus es neapskauzu.

Loti ceru ka tuvakaja nakotne so sportu iecienis ari Latvija,vienigias kas ir vajadzigs MMA akademija,un uznemigi cilveki kuri so visu attista un popularize, kautvai sadarbibas ietvaros ar UFC.

Peac

  +5 [+] [-]

, 2009-08-08 19:55, pirms 15 gadiem
Pudzinovskis vs. Vidzis, tas tik butu tesinjsh!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-08-08 23:07, pirms 15 gadiem
PUDZIANOVSKIS ir monstrs ,kurš regulāri vinnē gan Savicki,gan BERGMANI un protams Vidzi un pārējos. Viņam vienkārši palicis garlaicīgi,jo nav pretinieki.

     [+] [-]

, 2009-08-09 01:25, pirms 15 gadiem
Pudzanovskis spekaviros sevi izsmelis.Ka vinu piekera dopinga lietosana vins pargaja uz citu federaciju-taja kura starte Vidzis.Bet tad kad vins starteja Bergmana federacija,kura starte ari Savickas tad vins bija specigakais,bet pec tam jau viss cauri jau paris gadus jau,ka nevelk spekaviros.It ka vins jauniba trenejies boksa taka domaju,ka patrenesies un klasies vinam labi,bet es sadus cinas veidus neskatos,jo salidzinu tos ar gladiatoru cinam-proti neciena pret cilveku,lai gan dazi gladiatori izpelniajs cienu sabiedribas acis un kluva brivi no verdzibas,bet ka teikt ne tuvu visiem ta veicas.

     [+] [-]

, 2009-08-10 23:42, pirms 15 gadiem
Vai kāds nevar pateikt, wtf šosezon ir pazudis Vidzis?!!!

     [+] [-]

, 2009-08-11 15:21, pirms 15 gadiem
Šim čalītim ir stipri tālu līdz StriceForce, kur nu vēl UFC. Izskats un lielie muskuļi neparko neliecina, tas pat varētu nākt par sliktu viņam.

     [+] [-]

, 2009-08-11 17:43, pirms 15 gadiem
fixaiz rakstīja: Šim čalītim ir stipri tālu līdz StriceForce, kur nu vēl UFC. Izskats un lielie muskuļi neparko neliecina, tas pat varētu nākt par sliktu viņam.
Tu rakstu izlasīji?
Tur tač teikts ka čalim nebūs jāsāk no nulles un pamati jau iekšā ir..un ja pie tam no bērnu kājas ir zināma pieredze tad izredzes ir salīdzinoši augstas

     [+] [-]

, 2009-08-12 10:16, pirms 15 gadiem
Es saprotu, ka viņs ir pirms vairākiem gadiem nodarbojies ar karate, bet, ja paskatās kādi smagsvari ir StriceForce, UFC, tad tur muskuļi noteikti nav noteicošie..
Nepatika pedrito2k rakstītais, ka nu viņš tagad ies UFC cīnīties, nedaudz pa augstu tā latiņa.

     [+] [-]

, 2009-08-13 21:15, pirms 15 gadiem
cepumiņš rakstīja: Pudzinovskis vs. Vidzis, tas tik butu tesinjsh!!!
abi ar kjiimiju piepumpeetie aaksti var nevis pakauties beet viens otru pacilaat!!! un cilveekus pasmiidinaat:0

     [+] [-]

, 2009-08-14 15:29, pirms 15 gadiem
Nū nezinu gan kā būs. Bet lai veicas iemācīties jau visi var.

     [+] [-]

, 2009-08-17 17:26, pirms 15 gadiem
Lai veicas, taču labāk būtu mēģinājis BB sac. startēt, tāpat kā mūsu Skujinieks, kuram tas ir ļoti labi izdevies