Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Monsons atkal uzvar

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Monsons atkal uzvar
Lī Meins (pa kreisi) un Džefs Monsons
Foto: sherdog.com

Šodien Vinipegā (Kanāda) cīņas šova „CFM - Monson vs. Mein” galvenajā duelī bijušā federāciju UFC un PRIDE zvaigzne Džefs Monsons (ASV) pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica kanādieti Lī Meinu, tādejādi turpinot savu uzvaras sēriju, ziņo sherdog.com

Kādreizējam UFC smagā svara čempiona jostas pretendentam Džefam Monsonam (40-11-0) uzvara pār kanādieti Lī Meinu (4-9-0) bija jau sestais panākums pēdējās sešās cīņās pēc kārtas.

Trīsdesmit deviņus gadus vecajam amerikānim vajadzēja tikai trīs ar pusi minūtes, lai uzveiktu Meinu un apliecinātu, ka viņš vēl joprojām ir pasaules elites cīkstonis.

Jāpiemin, ka Monsons kopš 2006. gada, kad tas pameta UFC, ir aizvadījis divdesmit divas cīņas, no kurām piekāpies piecās, pie tam visās tikai pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-01-09 12:31, pirms 13 gadiem
Nau jau brīnums , The Snowman , vispār šos pēdējos gadus ir plosijies pa ringu