Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gudridžs beidz karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gudridžs beidz karjeru
Gerijs Gudridžs
Foto: sherdog.com

Pēc ļoti neveiksmīgajiem pēdējiem gadiem profesionālajā sportā, savu karjeru nolēmis beigt pazīstamais kanādiešu K-1 un MMA cīkstonis Gerijs Gudridžs un pievērsties mierīgai dzīvei, ziņo mmajunkie.com

Visā pasaulē labi pazīstamajam „K-1 World Grand Prix in Hawaii 2005” čempionam, melnādainajam sportistam Gerijam Gudridžam (MMA: 23-23-1; K-1: 12-22-2) pēdējos gados profesionālajā sportā nav klājies viegli. MMA viņš nav uzvarējis jau kopš 2008. gada, bet K-1 Gudridžs uzvarētāja godā nav bijis jau no 2006. gada. Vienīgi 2007. gadā Rīgā kanādietim izdevās nocīnīties neizšķirti ar latviešu smagsvaru Konstantīnu „Lāčplēsi” Gluhovu.

Gudridžs no sporta gribējis aiziet jau vairākas reizes, taču izskatās, ka naudas dēļ viņam tas nav izdevies. Lai cik reizes nav izskanējušas baumas par kanādieša iešanu pensijā, pateicoties vecajiem lauriem, viņam tiek piedāvāts liels honorārs un Gudridžs neatsaka cīņu ne elites sportistiem, ne arī mazpazīstamiem atlētiem.

Taču kā izsakās pats sportists, tad šoreiz viņš no cīņām iet prom pavisam un ringā vairs negrasās atgriezties peļņas dēļ.

„Viss, esmu beidzis. Šobrīd meklēju darbu. Man vajag nokārtot dažus juridiskus jautājumus un tad es vienkārši atradīšu darbu un beidzot atslābšu. Man ir četrdesmit četri gadi – es vairs nekaujos,” katogorisks ir Gudridžs.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
sherdog.cm
K-1 OFFICIAL WEBSITE