Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Finkelšteins: "Strikeforce" nevar atlaist Jemeļjaņenko...

Finkelšteins: "Strikeforce" nevar atlaist Jemeļjaņenko...
Vadims Finkelšteins
Foto:spb.ru

Leģendārā MMA cīkstoņa Fjodora Jemeļjaņenko menedžeris Vadims Finkelšteins komentējis UFC vadītāja Dana Vaita izteikumus, uzsverot, ka Vaits tikai cenšas panākt sev lielāku popularitāti.

"Organizācija "Strikeforce" nevar atlaist Jemeļjaņenko, tā kā tā nav viņu pieņēmusi. Dana Vaits šobrīd veido sev PR kampaņu uz Fjodora Jemeļjaņenko rēķina. Fjodoram šobrīd ir līgums ar "Showtime", kurš nav ticis lauzts. Viņi varēja līgumu lauzt, taču nav to izdarījuši," sacīja Finkelšteins.

Jāatgādina, ka jūlija beigās Jemeļjaņenko piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un ceturto savas spožās karjeras laikā, pirmajā raundā kapitulējot Denam Hendersonam. Pēc tam Dana Vaits paziņoja, ka Jemeļjaņenko atlaists no "Strikeforce", uzskatot, ka viņa spējas vairāku gadu garumā tikušas pārvērtētas.

Izmantotie resursi:
mixfight.ru


, 2011-08-07 12:53, pirms 13 gadiem
Fedja, papravī skeletus tiem masteriem!!!
, 2011-08-08 09:51, pirms 13 gadiem
Buržuja Vaita komentārus vispār vajag ņemt ar spaini sāls. Objektīvu viedokli no šā nedzirdēt.
, 2011-08-09 08:34, pirms 13 gadiem
Manuprāt tie Fedora menedžeri ir lašaras un sačakarēja viņa karjeru (pēdējos gadus)
, 2011-08-10 14:22, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Manuprāt tie Fedora menedžeri ir lašaras un sačakarēja viņa karjeru (pēdējos gadus)
Luca Toni , atceros kadu pus gadu atpakal tu teici ka Fjodars nav top smagsvars MMA tad smejos pa tevi. Tagad gan pastoties pedejos notikumus sapratu ka tomer tev ir bijusi taisniba, nav vinsh cinijies ar labakajiem... caursissts Arlovskis gigants Hong mon CHojs uzvaras par viniem nedod legendas statusu.
, 2011-08-11 23:44, pirms 13 gadiem
TopTen rakstīja: Luca Toni , atceros kadu pus gadu atpakal tu teici ka Fjodars nav top smagsvars MMA tad smejos pa tevi. Tagad gan pastoties pedejos notikumus sapratu ka tomer tev ir bijusi taisniba, nav vinsh cinijies ar labakajiem... caursissts Arlovskis gigants Hong mon CHojs uzvaras par viniem nedod legendas statusu.
ak dievs, pāris zaudējumi un visi sāk uzreiz lekt Vaita vagonā un dzīt kkādu sūdu. gana labus cīkstoņis šis ir smērējis, savulaik. un nezaudē viņš cīņas tik katastrofāli. vai ar denu šis slikti cīnījās? viena labāka sitiena atšķirība. vienīgi pret Silvu šis tika pārspēkots (burtiski).
, 2011-08-12 09:40, pirms 13 gadiem
Nu Vaits jau par daudz pļūtīj. Apbižojies, ka nepieņēma viņa piedāvājumu savulaik. Tagad viņš to var darīt, bet tas, ka viņš saka, ka Fedors vienmēr bijis pārvērtēts, ir galīgs fufelis. Lai viņš paskatās kādi bomži cīnījās par UFC HW titulu līdz 2007.gadam. Tos Fedors būtu (un lielāko daļu arī ir) atdauzījis. Bet nu fakts ir tāds, ka tagad MMA ir attīstījies un Fedors vairs netur līdzi (arī nemēģina).
, 2011-08-12 21:44, pirms 13 gadiem
viņs ir 2000 gadu sākuma un vidus labakais HW bet pedejos gadus vairs neiet un ja kads saka ka vins ir 10 gades labakais faiteris,es tam neticētu.
Brazīlietis Alekss Pereira pēc savas otrās uzvaras pār Jiržī Prohāzku. Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports/Scanpix
1

Pereira arī otro reizi pieveic Prohāzku un nosargā titulu

"UFC 303" cīņas šova pasākumā Lasvegasā pasaules čempiona jostu pussmagā svara kategorijā nosargāja brazīlietis Alekss Pereira (11-2, 9 KO), kurš otro reizi kopš pagājušā gada novembra pārspēja čehu Jiržī Prohāzku (30-5-1, 26 KO).
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Matīss Zaharovs. Foto: PFL

MMA cīkstonis Zaharovs PFL debijā piedzīvo zaudējumu

LETA. Latvijas jauktās cīņu mākslas (MMA) sportists Matīss Zaharovs sestdien Ņūkāsla, debitējot Profesionālās cīkstoņu līgas (PFL) Eiropas līmeņa sacensībās, piedzīvoja zaudējumu.