Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Rojs Nelsons: „Dos Santos ir labākais UFC smagsvars”

Rojs Nelsons: „Dos Santos ir labākais UFC smagsvars”
Rojs Nelsons
Foto:uvtblog.com

Televīzijas šova „The Ultimate Fighter 10” uzvarētājs Rojs Nelsons, kuram rīt cīņu šova „UFC 117” ietvaros jātiekas ar brazīlieti Junioru Dos Santosu, uzskata, ka viņa pretinieks ir šī brīža spēcīgākais smagsvars UFC.

Lai arī Juniors Dos Santosam nepieder UFC čempiona josta smagajā svara, Rojs Nelsons uzskata, ka viņa pretinieks ir šī brīža labākais smagā svara cīkstonis UFC.

„Domāju, ka dotajā brīdī Dos Santos ir labākais smagsvars UFC,” Nelsona vārdus citē mixedmartialarts.com.

„Esmu pārliecināts, ka Dos Santos to puisi, kuram šobrīd pieder čempiona tituls Broku Lesnaru – aut.”.

Nelsons stāsta, ka cīņai ar Junioru Dos Santosu gatavojas tāpat kā uz jebkuru citu cīņu – viņam ir tie paši sparingpartneri kas parasti un treneru kolektīvu arī neesot nomainījis.

Trīsdesmit četrus gadus vecais Nelsons, lai arī savu pretinieku uzskata par spēcīgāko UFC smagsvaru, pārliecināts, ka viņam izdosies uzveikt spēcīgo brazīlieti.

„Ja es neuzskatītu sevi par spējīgu uzvarēt, tad es startētu zem citas organizācijas!” pašpārliecināts ir Nelsons.

Izmantotie resursi:
MMA's worldwide leader in UFC news, gear and...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2010-08-07 12:29, pirms 14 gadiem
tas nu gan pēc varena atlēta izskatās! Laikam jau tas šovs notiek ASV, citu variantu nav! Kur diez šitais trenējās? MCdonaldā?
Nestādos priekšā kā tāds tusnis var vispār normāli paskriet vai uztaisīt kaut 50 presītes..ko tāds vispār dara treniņos? Varbūt kāds specs var mani apgaismot???
, 2010-08-07 13:46, pirms 14 gadiem
Nu tik traki jau nav, vinš arii uzvareejsa Ultimate fighter heavyweight sezonā, un arī ir ļoti nopietna melnā josta BJJ.
, 2010-08-08 16:39, pirms 14 gadiem
Pēc skata jau smieklīgs ir, bet paskatoties cīņas domas mainās- nopietns puika
, 2010-09-01 02:12, pirms 14 gadiem
eh, vēl nebiju visas sezonas redzējis, tieši šitā laikam izpalika un tagad zinu iznākumu, bet, jā, "puncīts" gan ir.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.