Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Rodžerio Nogeira: "Cīņa ar Frenklinu ir manas karjeras svarīgākā cīņa"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rodžerio Nogeira: "Cīņa ar Frenklinu ir manas karjeras svarīgākā cīņa"
Antonio Rodžerio Nogeira (pa labi) cīņā ar Mauricio Rua
Foto: sherdog.com

UFC pussmagā svara viens no pazīstamākajiem cīkstoņiem, brazīlietis Antonio Rodžerio Nogeira (19-5-0) uzskata, ka viņa cīņa ar amerikāni Riču Frenklinu, kura notiks 6. augustā cīņu šova "UFC 133" ietvaros ir pati svarīgākā viņa karjerā, ziņo portāls sherdog.com

"Cīņa ar Riču Frenklinu ir manas karjeras svarīgākā cīņa," pārliecināts ir bijušā PRIDE un UFC čempiona Antonio Rodrigo Nogeiras dvīņu brālis Rodžerio.

"Frenklinam patīk mesties virsū, tāpēc man jābūt uzmanīgam. Pēc diviem zaudējumiem man vienkārši ir pienākums uzvarēt un man tas jāizdara skaisti."

"Jau no pirmā raunda sākuma centīšos viņunokautēt . Es plānoju, ka tā būs interesanta cīņa. Līdzjutējiem patiks!"
Rodžerio Nogeira pēdējās cīņās ir piedzīvojis divus zaudējumus pēc kārtas, pie tam abas sakāves ciestas smagā cīņā pēc punktiem. Pēdējo reizi ringā Nogeira kāpa martā, atzīstot pagaidām neuzvarētā Fila Deivisa pārākumu, kuram cīņu šovā "UFC 133" jāstājas pretī bijušajam UFC pussmagā svara čempionam Rašadam Evansam.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-07-08 10:41, pirms 13 gadiem
ja nogeira zaudes ir ticami ka viņu atlaidis.

     [+] [-]

, 2011-07-08 12:14, pirms 13 gadiem
NickeLBack rakstīja: ja nogeira zaudes ir ticami ka viņu atlaidis.
nešķita, ka Fils Deivis viņu tik ļoti pārspēja viņu.