Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Arlovskis cer uz revanša maču ar Jemeļjaņenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis cer uz revanša maču ar Jemeļjaņenko
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC čempions smagajā svarā Andrejs Arlovskis (Baltkrievija) atzinies, ka ir ieinteresēts cīnīties ar patreizējo Strikforce čempionu, holandieti Alisteru Overēmu par viņa čempiona jostu. Taču Arlovska galvenais mērķis ir revanša mačs ar Fjodoru Jemeļjaņenko (Krievija).

„Protams, ka esmu ieinteresēts par cīņu ar Overēmu.... Taču daudz svarīgāk ir vienoties par revanša maču ar Fjodoru Jemeļjaņenko. Es viņu vajāšu pa visu pasauli, jo, ja viņš patiešām ir īsts čempions, tad viņam jāatbild par frāzi: Es veltu uzvaru pār Arlovski visiem pareizticīgajiem atbalstītājiem!” aizvainots ir bijušais UFC čempions Arlovskis.

„Es cīnos ne tikai par saviem pareizticīgajiem faniem, bet arī par katoļiem, musulmaņiem un jūdiem. Man šī frāze par uzvaras veltījumu saviem pareizticīgajiem faniem liekas liekulīga, jo MMA ir starptautisks sporta veids. Es esmu dzimis Baltkrievijā, taču manas otrās mājas ir ASV, tāpēc es gribu cīnīties priekš visiem faniem neatkarīgi no viņu ticības. Es ļoti lūdzu Dievam, lai tas Fjodoru līdz mūsu revanša mačam sargā no zaudējumiem.”

Taču šobrīd nav īsti skaidrs vai revanša mačs starp Jemeļjaņenko un Arlovski tuvākajā laikā ir iespējams, jo spriežot pēc Fjodora izteikumiem savā blogā, viņš šobrīd nav ieinteresēts cīnīties ar baltkrievu.

Atgādinām, ka Andrejam Arlovskim šodien ir paredzēta cīņa turnīrā Strikforce: „Lawler vs. Shields” pret līdz šim neuzvarēto amerikānieti Bretu Rodžersu (9-0-0).

Izmantotie resursi:
sherdog.com