Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

AL Turks plāno uzvarēt Krokopu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

AL Turks plāno uzvarēt Krokopu
Mustafa Al Turks
Foto: mmaconvert.com

Angliju pārstāvošais MMA smagsvars Mustafa Al Turks, kuram MMA turnīra „UFC 99” ietvaros jātiekas ar horvātu cīņu sporta leģendu Mirko „Krokopu” Filipoviču, ir pārliecināts, ka viņš šājā cīņā uzvarēs un pateicoties šim duelim viņam pavērsies lielas nākotnes iespējas.

„Mana sākotnējā reakcija, kad uzzināju, ka mans pretinieks būs Krokops bija: Ak, Dievs! Es gatavojos cīnīties ar kreili, bet tagad treniņu plāns jāmaina,” stāstīja Al Turks (6-4-0).

„Tā protams nav liela problēma, taču tik un tā bija šādas tādas grūtības stratēģijas pārmaiņā, no pārejas no sākotnējā paredzētā pretinieka Dafija uz Filipoviču. Taču domāju, ka viss būs labi. Es no šīs cīņas gribu paņemt maksimāli daudz, jo maču ar Krokopu es uzskatu par iespēju izveidot savu vārdu MMA apritē. Filipoviča piekaušana priekš manis būtu liela uzvara.”

„Zinu, ka šī nebūs vienkārša cīņa un negaidu vieglas uzvaras, bet tik un tā gatavojos uzvarēt. Esmu pārliecināts, ka cīņas beigās tiesnesis pacels manu roku,” pašpārliecināts ir Mustafa Al Turks.

Atgādinām, ka Al Turka un Krokopa duelis paredzēts 13. jūnijā Vācijā notiekošajā MMA cīņu šova „UFC 99” ietvaros.

Izmantotie resursi:
ufc.com
sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-06 19:22, pirms 15 gadiem
lai veicas , tas nebuus viegli