Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Sestdien notiks "Fight Arena" turnīrs, paredzētas desmit cīņas

Rolands Eliņš

Sestdien notiks "Fight Arena" turnīrs, paredzētas desmit cīņas
Foto: Fightarena.lv

Jau pēc pāris dienām, sestajā decembrī, "Arēna Rīga" norisināsies "Fight Arena" turnīrs, kurā paredzētas desmit cīņas, ieskaitot gan boksa, gan MMA, gan kikboksa noteikumu ietvaros.

Turnīru sērija „Fight Arena” – iespaidīgākais un krāšņākais cīņas sporta šovs Latvijā. „Fight Arena” tās ir profesionālās cīņas pēc boksa, MMA (jauktas cīņas mākslas) un kikboksa noteikumiem, labākajā vietā Baltijā - Arēnā Rīga, kurā piedalīsies labākie Eiropas cīkstoņi.

Programmā paredzētas 10 profesionālās cīņas. Paredzēta „supercīņa” pēc kikboksa noteikumiem starp Vitāliju Buhrjakovu ( Rīga) un Baltkrievijas sportistu Anatonijs Vanjkovu, Eiropas čempionu "Muai thai", kuram nav neviena zaudējuma viņa profesionālajā karjerā.

Andrejs Grigorjevs (Rīga) cīņā pēc MMA noteikumiem pret polijas čempionu Mateušu Gateku. Viens no perspektīvākajiem Latvijas kikbokseriem Jevgēnijs Aleksējevs stāsies pretī populārājam Baltkrievijas sportistam Artjomam Spičakovam.

Sportistam no Sabiles, kurš nesen cīnījās Dānijā par pasaules čempiona titulu, Edgaram Freimanim pretī stāsies lietuvietis Dovudas Dilenis. Cīņā pēc boksa noteikumiem sacentīsies labākie tās pārstāvji no Latvijas svara kategorijā līdz 81.kg- Andrejs Pokumejko (Rīga) pret Ričardu Bolotņiku (Rīga).

Ilgi gaidītā cīņa pēc kikboksa noteikumiem starp Ivanu Jarmošu (Baltkrievija) un Latvijas uzlecošo ringa zvaigzni Vjačeslavu Tēviņu (Rīga).

Revanša cīņa, iepriekšējā cīņa, starp kikboksa piekritējiem, beidzās neizšķirti, Staņislavs Makarenko (Rīga) atkārtoti stāsies pretī Lukasam Obložēvičusam (Lietuva). No Latvijas turnīrā piedalīsies arī sportists Vadims Koļesņikovs (Daugavpils), Konstantīns Bulohovs (Rīga), Pāvels Mazuroks (Rīga) un Roberts Skujiņš (Jelgava).

Tradicionāli skatītājus sagaida, košs gaismu šovs un ringa meiteņu šovs. Sīkāka informācija mājas lapā Главная страница

  +2 [+] [-]

, 2014-12-05 00:13, pirms 10 gadiem
Njaa, Zaurs Dzavadovs neciiniisies, tas ir diezgan liels miinuss, daudzi deelj vinja buutu gaajusi uz Arenu.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-05 11:37, pirms 10 gadiem
Tiesi tā. Domājams, ka šoreiz šis pasākums būs pavisam neskatāms. No 20sportistiem paris viens vai divi bus tikaj pro līmenī. Tā kā biļetes pa piečuku vērtas

  +1 [+] [-]

, 2014-12-06 17:12, pirms 10 gadiem
TheGreat rakstīja: Tiesi tā. Domājams, ka šoreiz šis pasākums būs pavisam neskatāms. No 20sportistiem paris viens vai divi bus tikaj pro līmenī. Tā kā biļetes pa piečuku vērtas
neskatoties uz to ka tur ir dazi labi vietjie sportisti, pasakums ka tads sevi jau sen izsmelis.