Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Zuffa atbrīvo Overīmu, Einemo un Koenenu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zuffa atbrīvo Overīmu, Einemo un Koenenu
Valentīns Overīms
Foto: sherdog.com

Kompānija "Zuffa LLC", kurai pieder MMA organizācijas UFC un Strikeforce atlaidusi Nīderlandes superkluba "Golden Glory" sportistus - bijušo Strikeforce čempioni Marlo Koeneni (Nīderlande) un Valentīnu Overīmu (Nīderlande), kā arī Norvēģijas sportistu Jonu Olavu Einemo, ziņo portāls sherdog.com

Izskatās, ka UFC un Strikeforce iekšienē notiek nopietna attbrīvošanās no Nīderlandes kluba "Golden Glory" sportistiem. Pēc atteikšanās, sakarā ar traumu, iziet ringā 10. septembrī pret Antonio Silvu "Zuffa LLC" kā pirmo atbrīvoja "Golden Glory" līderi, Strikeforce čempionu Alisteru Overīmu, kuram tika atņemts arī šīs organizācijas čempiona statuss.

Pēc Overīma jaunākā uz atlaisto soliņa ar vakardienu apsēdies Alistera vecākais brālis Valentīns, bijusī Strikeforce čempione Marlo Koenena un norvēģu smagsvars Jons Olavs Einemo, kurš UFC uzspēja aizvadīt tik vienu cīņu.

"Protams, viņi var atlaist viņus (Einemo, Koenenu, V. Overīmu - J.E.), jo tie zaudēja savas pēdējās cīņas, taču viņi atlaida arī traumēto Alisteru Overīmu, kurš vēlējās turpināt cīņu Strikeforce smagsvaru turnīrā," nelielā neizpratnē bija "Golden Glory" treneris Martins de Jongs.

"Vienīgais ko varu pateikt: man ir žēl atlaisto cīkstoņu, jo nu mums viss jāsāk no sākuma. Jāskatās ko mēs varam izdarīt un, kurā virzienā jāvirzās. Es ceru, ka atradīsim kompromisu ar Zuffa, jo Alisteram nepieciešams cīnīties ar pasaules klabākajiem cīkstoņiem un tie manuprāt ir Keins Valeskēzs un Junors Dos Santos. Viss ko vēlas Overīms ir kļūt par labāko."

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-08-04 22:01, pirms 13 gadiem
Man patīk,es daru

     [+] [-]

, 2011-08-04 22:26, pirms 13 gadiem
Tikko izlasīju, ka arī Fjodoru atlaiduši no Styrikeforce... Avots: sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2011-08-05 08:01, pirms 13 gadiem
geji, tie Strikeforce ar Danu priekšgalā biš pa daudz uzkundzējušies. Tā tas nevar turpināties, nāks pārmaiņas...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-05 09:56, pirms 13 gadiem
drīz strikeforce kā organizāciju nah*j pasūtīs.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-05 13:03, pirms 13 gadiem
neveicas lašarām