Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko turpmāk startēs Strikeforce

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko turpmāk startēs Strikeforce
Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: tkoxtreme.com

Pasaules labākais MMA cīkstonis, WAMMA pasaules čempions Fjodors Jemeļjaņenko, kurš pēc organizācijas „Affliction” izjukšanas bija palicis par brīvo aģentu, parakstījis līgumu ar amerikāņu organizāciju „Strikeforce”.

Šī brīža pasaules spēcīgākais MMA smagsvars Fjodors Jemeļjaņenko ar „Strikeforce” noslēdza ilgtermiņa līgumu.

Krievijas smagsvaru savā paspārnē vēlējās paņemt arī cita amerikāņu organizācija – UFC, taču Fjodors uzskata, ka Strikeforce ir daudz piemērotāka priekš viņa.

„Strikeforce ir organizācija, kura savā paspārnē tur pasaules pašus labākos cīkstoņus,” pārliecināts ir Jemeļjaņenko.

Strikeforce pārstāvja Skota Kokera plānos ir krievu likt pretī tādām organizācijas superzvaigznēm kā Brets Rodžers, Fabricio Verdums un Alisters Overēms.

„Esmu diezgan pārliecināts, ka mums vajadzētu viņam iedot četrus vai piecus pretiniekus, kuri kaut ko nozīmētu priekš viņa,” izteicās Kokers.

Par Jemeļjaņenko izvēli parakstīt līgumu ar Strikeforce asi uzņēma UFC prezidents Dana Vaits.

„Fjodors ir nolādēts joks!” pikts bija Vaits. „Viņš palaiž vējā milzīgu darījumu un iespēju cīnīties ar pasaules labākajiem, lai tajā vietā cīnītos bez naudas ar nullēm.”

Atgādinām, ka Fjodoram Jemeļjaņenko 1. augustā turnīra „Affliction:Trilogy” vakara galvenajā cīņā bija jātiekas ar Džošu Bārnetu, taču divas nedēļas pirms cīņas Bārneta organismā tika atklātas aizliegtās vielas un cīņa un viss cīņu šovs tika atcelts. Šis nenotikušais turnīrs noveda Affliction pie bojāejas.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-05 09:00, pirms 15 gadiem
Man liekas, ka tas Fjodora menedžeris kaut ko kreisu tur bīda... UFC būtu labāks priekš krieva - ne tikai naudas, bet arī pretinieku dēļ. Strikeforce, manuprat, vienigais realais pretinieks Fjodoram ir Alisters Overēms...

  -2 [+] [-]

, 2009-08-05 10:23, pirms 15 gadiem
A, varbūt ir tā, ka Fjodars vnk baigās iet uz UFC, jo tur pretinieki jau ir ievērojami?
Es viņu arī, labāk būtu redzējis UFC..

  +1 [+] [-]

, 2009-08-05 11:16, pirms 15 gadiem
sapņu cīņa - jemeļjaņenko pret lesnaru. fedjam naktos gruuti pret taadu monstru

  -1 [+] [-]

, 2009-08-05 11:37, pirms 15 gadiem
Fjodoram Lesners butu tas pats, kas siermaize brokastīs. Brokam taksh ir tikai augums, Fjodora prasmes cina uz zemes vinam butu parak ciets rieksts. Es saku, ka cinja beigtos pirmaja raunda... Ja skatas ufc, domaju, ka tas pats Mirs ir krietni vien talantigaks un perspektivaks! Tiklidz lesners beigs rit steroidus, vinja karjera beigsies!

     [+] [-]

, 2009-08-05 13:34, pirms 15 gadiem
Fedors neaizgāja uz UFC, jo M1 viņu tur laistu tikai tad, ja UFC ar M1 to pasākumu taisītu kopīgi un arī ienākumus dalītu kopīgi. Protams, UFC nepiekrita šādam darījumam. Fedoram nav baill no neviena. M1 viņam visu čakarē.

Un par Lesnaru - Mirs jau arī pie zemes ir ļoti labs, bet Broks izmantoja svaru perfekti un Miram nebija cerību. Broks nav nekāds Bobs Sapps. Viņš trennējas nopietni. Un steroīdus viņš nelieto. Ja lietotu, tad sporta komisijas nemaz neļautu viņam piedalīties. UFC nav Japāna.

     [+] [-]

, 2009-08-05 13:44, pirms 15 gadiem
Es ari nedomaju, ka fedors baidas no lesnera. Vina pretinieku saraksta ir bijis gan Krokops, gan Arlovskis, gan citas sava laika ikonas; tas jau vien liecina, ka bailes vinam ir svesas. Tas ufc vispar ir kaut kada mistika: pret saviem sportistiem vini izturas ka pret pedejiem su..iem - tiklidz kadam ir melna stripa, uzreiz izmet aiz borta. Piemeram, to pashu Chaku Liddelu un tadu ir daudz. Un kapec lai Fedors vai vina menedzeri gribetu sadarboties ar shamiem, nenodroshinot sev droshu nakotni, ja ir zinams, ka ufc ar vaitu priekshgala izturas pret citiem...
Bet Mira tehniku pie zemes nevar salidzinat ar Fedora prasmem uz partera. Mira karate un brazilu dziu dzitsu ir teicama limeni, bet nestav klat Fedora sambo bazei...

     [+] [-]

, 2009-08-05 14:40, pirms 15 gadiem
Muļķības. Dana ir ļoti labs Lidela draugs un viņi paši norunāja - ja Čaks nedominēs Šoganu, tad ies pensijā. Viņš taču pēdējās 5 cīņās ir zaudējis 4!
Un protams, ka viņi laiž vaļā cīkstoņus, kuri zaudē vairākas cīņas pēc kārtas - tā taču ir pasaules labākā kompānija, un konkurence ir milzīga.
Pat Fedora brālis Aleksandrs teica, ka UFC kontrakti ir elastīgi un ar viņiem nav grūti tos sarunāt. Pie visa vainīgi ir M1 ar savu co-promotion.

     [+] [-]

, 2009-08-05 22:51, pirms 15 gadiem
finkelssteins (vai kaa vinuu tur sauc) visuu sacakareeja....zeel

     [+] [-]

, 2009-08-06 00:31, pirms 15 gadiem
lights aut rakstīja: finkelssteins (vai kaa vinuu tur sauc) visuu sacakareeja....zeel
Jā. Un kaitina, ka cilvēki vaino Fjodoru.

     [+] [-]

, 2009-08-07 12:33, pirms 15 gadiem
Arī tas domāju nospēlēja savu,ka sākuma Vaits apdirsa Fedoru,piedāvāja smieklīgu līgumu,un tagad ar tādu strādāt...citiem ir pašlepnums!Vaits tikai pļūt par tiem kas nav ar viņu...un lej virsū kakas...citi tomēr to atcerās.Un nekāda nauda nespēs tagad uzlabot viņu attiecības...UFC sportistiem īpašu tiesību nav...to parādija konflikts ar Rendiju,sportistu kontraktu pārtraukšana,pēc tā kad vairāki nepiekrita ar zuffa nosacījumiem par UFC kompjuter spēli!Andersons Silva nevar īstenot savu sapņu cīņu ar Roy Jones Jr. Tā kā ir vērts aizdomāties vai ar tādiem MONOPOLISTIEM ir vērts sadarboties?Un domāju ka ne bez viņu iejaukšanās tika atcelts 3. Afliction turnīrs!Jo nākamajā dienā Aflliction paziņo par sadarbības atsākšanu ar UFC! Tīko kāds mēģina ko uzsākt bez UFC ,tad tie tiek norakti...PRIDE FC, Elite XC, IFL....ceru ka tajā sarakstā nebūs DREAM,Strikeforce un M-1 Global !!!

     [+] [-]

, 2009-08-07 15:38, pirms 15 gadiem
Yahoo.com Sports:
"From my viewpoint, the UFC does not have the proper attitude toward fighters,” Emelianenko said. “They do not consider fighters to be normal people, human beings. My feeling is the attitude of UFC toward fighters is not the correct one. And I don’t like their policy, which appears to be a really bold one. They offered one thing, and then on the Internet, the number published was something different. The offer we got from them was really miserable.” “I think if the numbers that are published on the Internet were real numbers, we would have signed the contract with UFC,” Emelianenko said.

UFC, par spiti ljoti daudziem izciliem sportistiem, ir baigais farss. Tagad dazhi krievi njem un uzmet vinjus un baigais troksnis... nedomaju, ka ir javaino Fedors un tapat nav javaino M-1. UFC pashi vainigi, ka nespeja dabut tadas klases cinitaju!

     [+] [-]

, 2009-08-07 16:49, pirms 15 gadiem
UFC Fedoram piedāvāja lielāko līgumu MMA vēsturē. Viņi viņam piedāvāja visu izņemot co-promotion. Bet M1 gribēja co-promotion, tāpēc Fedors nav UFC.
Kapēc UFC dalīt pasākuma ienākumus 50/50 ar M1, dēļ viena cīkstoņa?