Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Hendersona otrā iespēja sakaut Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hendersona otrā iespēja sakaut Silvu
Dens Hendersons
Foto: mmastop.com

UFC (Ultimate Fighting Championship) vadība sniegusi oficiālu paziņojumu, ka Denam Hendersonam tiks dota otra iespēja cīnīties ar patreizējo čempionu Andersonu Silvu par viņam piederošo UFC jostu.

Dens Hendersons iegūs tiesības revanšēties Andersonam Silvam tikai tādā gadījumā, ja brazīlietis mačā pret Forestu Griffinu, kurš notiks 8. augustā negūs smagas traumas.

Pirmajā mēģinājumā atņemt Silvam jostu, kurš notika turnīra „UFC 82” turnīra ietvaros Hendersonam nepaveicās, otrajā raundā piedzīvojot zaudējumu. Pēc šī zaudējuma Hendersons paspējis sakaut trīs izcilus atlētus – Ričardu Frenklinu, Roisimaru Palharesu un Maiklu Bispingu, tādejādi ierakstot savu vārdu pretendentu sarakstā uz čempiona jostu.

Pēc sākotnējā scenārija bija paredzēts, ka nākamā Hendersona cīņa būs 19. Septembrī, kad tam bija paredzēts revanša mačs ar Riču Frenklinu, jo daudzi eksperti uzskata, ka Henderonam pirmajā tikšanās reizē bija pietiesāts nepamatots zaudējums.

Bet tā kā fani neizrādīja īpašu interesi par Hendersona – Frenklina revanša cīņu un Hendersons ļoti labi parādīja sevi cīņā ar Bispingu, nokautējot to, UFC nolēma amerikānim dot iespēja revanšēties ar Silvu. Tiesa, cīņas datums vēl nav paziņots.

Izmantotie resursi:
sherdog.com