Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gluhovs nākamo cīņu aizvadīs 22. jūlijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs nākamo cīņu aizvadīs 22. jūlijā
Foto: zvezdaringa.ru

Viens no Latvijas titulētākajiem K-1 un MMA cīkstoņiem Konstantīns "Lāčplēsis" Gluhovs (19-6-0) 22. jūlijā MMA cīņu šova "Fight Stars" ietvaros, kurš notiks Krievijā tiksies ar divkārtējo Baltijas MMA čempionu no Lietuvas - Valdu Poceviču (33-25-4), ziņo portāls zvezdaringa.ru

Konstantīna Gluhova un Valda Pocēviča duelis notiks pēc formulas: divi raundi pa piecām minūtēm.

Trīsdesmit vienu gadu vecais Gluhovs, kurš pēc MMA apskatnieku domām ir dažu soļu attālumā no līguma noslēgšanas ar kādu no pasaules vadošajām federācijām, šobrīd aizvada piecu uzvarēto cīņu sēriju. Pēdējo reizi latvietis ringā kāpa 27. maijā, kad tika uzvarēts smagsvaru turnīrā "Warrior's Honor 3".

Lāčplēša uzvarēto cīkstoņu sarakstā ir arī vairāki MMA pasaulē zināmi vārdi kā Džesijs Gibs, Tadas Rimkēvičus, Mihals Kita un Miodrags Petkovics.

Gluhova sarakstā kā nākamais ir Valdas Pocēvičus, kurš pasaules slavu ir ieguvis ar aizraujošām cīņām ar tādām spilgtām personībām kā Remijs Tjeri Sokadžu, Maiks Pails, Davids Bielkhedens, Markus Vantinens, Garijs Turners, Mameds Halidovs, Tomašs Drvals, Kristians Mpumbu, Kristofs Kulaks u.c.

Lai arī vairumā cīņās ar šīm zvaigznēm Pocēvičus cietis sakāves, UFC cīksonim Maikam Pailam, "K-1 Battle of Britain" čempionam Garijam Turneram un KSW čempionam Mamedam Khadilovam tomēr neizdevās uzveikt lietuviešu smagsvaru.

Jāpiemin, ka cīņu šova "Fight Stars" ietvaros notiks arī divi turnīri - svara kategorijā līdz 84 kg un svara kategorijā virs 93 kg. Svarā virs 93 kg piedalīsies Aleksejs Oleiņiks (Krievija), Voicihs Bulinskis (Polija), Salimgrejs Rasulovs (Krievija), bet svara kategorijā līdz 84 kg Pāvels Pohatilovs (Moldova), Šahrijars Abasovs (Azairbadžāna), Magomeds Magomedkerimovs (Krievija). Katrā svara kategorijā nāks klāt vēl viens cīkstonis, taču pagaidām viņu vārdu organizatori nenosauc.

Izmantotie resursi:
zvezdaringa.ru
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2011-07-02 17:16, pirms 13 gadiem
Konstantīns "Lāčplēsis" Gluhovs skan loti nesmuki, bet visu cienu cikstonim!

  -1 [+] [-]

, 2011-07-02 19:11, pirms 13 gadiem
ekomaster rakstīja: Konstantīns "Lāčplēsis" Gluhovs skan loti nesmuki, bet visu cienu cikstonim!
tur nu tev pilnigi piekritu

     [+] [-]

, 2011-07-03 19:38, pirms 13 gadiem
Kādas muļķibas, džeks LV piedzimis Rīga dzīvo! Tas ir visu mūsu Lāčplēsis!!! Vairāk tādu!!