Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Overīms atlaists no Strikeforce

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overīms atlaists no Strikeforce
Alisters Overīms
Foto: sherdog.com

Strikeforce smagā svara čempions, holandietis Alisters Overīms, kurš atteicās no cīņas ar Antonio Silvas, jo viņam pietrūka laika, lai izārstētu mikro traumas, vakar tika atlaists no organizācijas, kas nozīmē, ka viņam piederošais tituls tagad ir vakants, ziņo sherdog.com

Overīmam pēc līguma bija paredzēta vēl viena cīņa. Viņam 10. septembrī Strikeforce smagsvaru turnīra pusfinālā vajadzēja tikties ar brazīlieti Antonio Silvu. Tā kā organizatori pēc Overīma lūguma cīņas datumu negribēja vismaz uz mēnesi pārcelt, jo pa šo laiku holandietis uzspētu izārstēt mikro traumas un pienācīgi sagatavoties mačam, Alisters atteicās no dalības turnīrā.

Saniknotā Strikeforce vadība par šādu Overīma lēmumu atlaida sportistu, kā arī atņēma viņam piederošo titulu.
Strikeforce plāno, ka jaunais smagā svara čempions tiks noskaidrots pēc smagsvaru turnīra. Tas, kurš uzvarēs turnīrā, kļūs arī par Strikeforce čempiona jostas īpašnieku.

„Mēs uztaisīsim sanāksmi un tad arī paziņosim kādā veidā mēs noteiksim čempionu,” komentēja Strikeforce boss Skots Kokers.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-08-01 23:43, pirms 13 gadiem
tur jau tā Grand Prix jēga, ka jācinās lai vai kas. Overeemam jau pieredzei no k-1 tak būtu jābūt, kur 3 cīņas vienā vakarā. protams, neliela priekšrocība ir Silvam, jo viņš cīnījās senāk, bet nu Overeemam arī vajadzēja padomāt tālejošāk, būs tagad jālūdzās, lai kādā bomžu organizācijā viņu paņem.

     [+] [-]

, 2011-08-02 02:08, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: tur jau tā Grand Prix jēga, ka jācinās lai vai kas. Overeemam jau pieredzei no k-1 tak būtu jābūt, kur 3 cīņas vienā vakarā. protams, neliela priekšrocība ir Silvam, jo viņš cīnījās senāk, bet nu Overeemam arī vajadzēja padomāt tālejošāk, būs tagad jālūdzās, lai kādā bomžu organizācijā viņu paņem.
viņš tgd iešot,klichko slānīt

     [+] [-]

, 2011-08-02 23:45, pirms 13 gadiem
bez darba jau viņš nepaliks