Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

A. Jemeļjaņenko decembra beigās aizvadīs cīņu pret amerikāni

Jānis Pārums

A. Jemeļjaņenko decembra beigās aizvadīs cīņu pret amerikāni
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: Igor Samoilov / RIA Novosti

Par pazīstamā un arī skandalozi slavenā krievu cīkstoņa Aleksandra Jemeļjaņenko nākamo pretinieku kļūs kāds amerikāņu cīkstonis, kura vārds pagaidām netiek minēts.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas Jemeļjaņenko kādā Maskavas kafejnīcā piekāva 63 gadus vecu pensionāru. Lai arī abu pušu viedokļi par to, kurš kuram uzbruka atšķīrās, nepilnu nedēļu pēc konflikta puses spēja rast mierizlīgumu un abi konflikta dalībnieki otrdien sasauca preses konferenci, kurā publiski paziņoja, ka salīguši mieru. Pensionārs atzina, ka ļaunu prātu uz cīkstoni netur, savukārt Jemeļjaņenko atklāja, ka viņam ir kauns par notikušo.

Tieši šī incidenta dēļ promouteru kompānija "Leģenda" lauza līgumu ar Jemeļjaņenko, atceļot arī viņa cīņu pret Mirko Filipoviču, kas bija paredzēta 8.novembrī.

Jemeļjaņenko šogad ringā tomēr izies – kļuvis zināms, ka 22.decembrī Tjumeņā paredzēta cīņa. Sākumā kā pretinieks tika minēts amerikānis Džefs Monsons, kam pērn 15.novembrī zaudēja otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu, taču vēlāk Jemeļjaņenko pats to noliedza, norādot, ka Monsons, visticamāk, beigs karjeru un vairs necīnīsies. Krievu bokseris sacīja, ka pretiniekos būs cits amerikāņu cīkstonis. Tāpat zināms, ka februārī Jemeļjaņenko ieplānota cīņa Omskā.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...