Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pudzinovskis revanšējas Makkorklam, Silva nokautē Materlu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pudzinovskis revanšējas Makkorklam, Silva nokautē Materlu
Mariušs Pudzinovskis
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Polijā šova „KSW 24” ietvaros pieckārtējais pasaules čempions spēkavīru sportā Mariušs Pudzinovskis (6-3-0) pēc punktiem uzvarēja bijušo UFC smagsvaru Šeinu Makkorklu (17-6-0), revanšējoties amerikānim par pirms dažiem mēnešiem sarūpēto zaudējumu. Savukārt cits bijušais UFC cīkstonis Džejs Silva (9-8-0) otrajā raundā nokautēja KSW vidējā svara čempionu Mihalu Materlu (19-4-0).

Pirmo reizi trīsdesmit sešus gadus vecais Mariušs Pudzinovskis ar Šeinu Makkorklu tikās pirms trim mēnešiem, bet tajā divkaujā gigantiskais polis cieta sakāvi.

Toties revanša mačā, atšķirībā no pirmās cīņas, Pudzinovskis nevis izvēlējās iet atklātā apmaiņā ar sitieniem, bet izmantojot sava svara priekšrocības, gāza savu pretinieku zemē un cīņu turpināja zemē, kur labi kontrolēja pozīciju un izdarīja precīzus sitienus.

Pēc aizvadītajiem diviem piecminūšu raundiem mačs beidzās pēc punktiem, kurā uzvara ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu tika piešķirta 140 kg smagajam Mariušam Pudzinovskim, kurš vēl joprojām nav atmetis domu kļūt par pasaules čempionu cīņās bez noteikumiem.

Silva pārsteidz poļu līdzjutējus nokautējot Materlu

Šovā „KSW 24” notika vēl viens revanšs – bijušais organizāciju UFC un Bellator cīkstonis Džejs Silva parastā reitinga cīņā krustoja dūres ar KSW pussmagā svara čempionu Mihalu Materlu.

Pirmā sportistu tikšanās notika pirms gada, ka amerikānis polim piekāpās ar dalītu tiesnešu lēmumu. Šoreiz Silva zināja, ka viņam cīņa jānoslēdz ātrāk pirms atvēlētā laika, jo viņam uzvaru pēc punktiem neatdos.

Mačs tika apstādināts otrā raunda izskaņā, kurā par uzvarētāju ar nokautu pasludināja Džeju Silvu, kurš pēdējās trijās cīņās bija piedzīvojis zaudējumus.

„KSW 24 - Clash of the Giants” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Mariusz PudzianowskiSean McCorkleDecision (Unanimous)25:00
2.Karol BedorfPawel NastulaTKO (Retirement)22:25
3.Jay SilvaMichal MaterlaKO (Punches)24:05
4.Marcin RozalskiPawel SlowinskiSubmission (Rear-Naked Choke)10:00
5.Mateusz GamrotAndre WinnerDecision (Unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...