Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mačida ar nokautu triumfē cīņā ar Muņozu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mačida ar nokautu triumfē cīņā ar Muņozu
Lioto Mačida (no kreisās) cīņā ar Marku Muņozu
Foto: ufc.com

Diezgan neaizmirstamu cīņu šova „UFC Fight Night 30” ietvaros, kas notika Anglijā, aizvadījis bijušais UFC pussmagā svara čempions Lioto Mačida (20-4-0), kurš pirmajā raundā aizsūtīja nokautā amerikāni Marku Muņozu (13-4-0) un nopelnīja prēmiju „Vakara labākais nokauts” 50, 000 ASV dolāru vērtībā.

Cīņa starp brazīliešu atlētu Lioto Mačidu un viņa agrāko treniņu partneri Marku Muņozu bija šova „UFC Fight Night 30” vakara galvenais mačs, kurā Mačida debitēja vidējā svarā.

Šajā mačā Muņozs nespēja nodemonstrēt praktiski neko no tā ko viņš darījis iepriekšējās cīņās. Savukārt Mačida bija tik pat kustīgs kā vienmēr un pirmā raunda beigu posmā izdarot savu firmas sitienu ar kāju pretinieka galvas rajonā Marks Muņozs atradās uz ringa dēļiem. Mačida metās virsū bezsamaņā guļošajam pretiniekam, lai izdarītu vēl papildus sitienus, taču īstajā brīdī apstājās, jo saprata, ka nav vajadzīgs bez jēgas kolēģim radīt liekas traumas.

Šis priekš Lioto Mačidas bija pirmais panākums pēc augustā piedzīvotā zaudējuma cīņā ar Filu Deivisu (12-1-0). Savukārt Markam Muņozam neizdevās pagarināt uzvaru sēriju līdz divām. Pirms tam pēdējā divkaujā amerikānis uzveica savu tautieti Timu Botču (17-6-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-10-31 22:27, pirms 11 gadiem
pēdējā laikā diezgan ok pasākumi iekš UFC. vienīgi Maia vs Shields bija tā so, so.