Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Miss ASV Vitnija Millere plāno debitēt MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Miss ASV Vitnija Millere plāno debitēt MMA
Vitnija Millere
Foto: mmajunkie.com

Skaistumkonkursa „Miss ASV 2012” uzvarētāja Vintija Millere, kura trenējas pie UFC pusvieglā svara cīkstoņa Kuba Svansona (20-5-0) neizslēdz iespēju, ka tuvākajā nākotnē varētu debitēt profesionālajā MMA.

„Vēlos pamēģināt kā es jutīšos MMA. Tikai aizvadot cīņu uzzināšu vai es ar to vēl gribēšu nodarboties vai nē,” portālam mmajunkie.com stāstīja Vitnija Millere.

Viņas vēlmei skaistumkonkursu nomainīšanu pret šo visai agresīvo priekš sievietēm cīņas sporta veidu ir viņas tēvs un māte. Taču divdesmit četrus gadus vecajai skaistuma karalienei vecāku viedoklis nav svarīgs.

„Viens no iemesliem kāpēc viņi ir pret manu jauno aizraušanos ir tāpēc, ka viņi nesaprot šo sporta veidu. Viņi ir mani vecāki, viņi negrib, lai es ciestu. Šobrīd viņi lēnītēm priekš sevis atklāj brazīliešu džiu – džitsu, taču MMA tēma priekš viņiem ir pavisam slēgta.”

„Ja es nolemšu, ka tas nav priekš manis, MMA kļūs par darbu un nesagādās man prieku, nodarbošos ar ko citu. Bet šobrīd tas ir forši,” atklāj Millere, kura jau pus gadu MMA un brazīliešu džiu – džitsu gudrības apgūst pie UFC pusvieglā svara cīkstoņa Kuba Svansona.

Jāatzīmē, ka Vinija pēc trīs mēnešu nodarbībām pie Svansona Ostinā (ASV, Teksasas štatā) vietēja mēroga brazīliešu džiu – džitsu sacensībās NO GI (bez kimono) kategorijā izcīnīja pirmo vietu, bet GI kategorijā palika otrā.

„Esmu pateikusi ardievas skaistuma konkursiem un šobrīd gatavojos darīt kaut ko pavisam pretēju, kur es varētu sevi izrādīt no pavisam citas puses.”

Kad varētu notikt Vitnijas Millres debija profesionālajā MMA, zem kuras organizācijas viņa varētu startēt un kas būs viņas pirmā pretiniece var tikai minēt, taču viens ir skaidrs, ka skaistumkonkursu karalienes parādīšanās uz MMA skatuves nepaliks bez uzmanības.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-01-29 22:32, pirms 11 gadiem
Esmu par to, ka šādām dāmām visām jāstartē NO GI kategorijā

  +2 [+] [-]

, 2014-01-30 08:19, pirms 11 gadiem
Es arī ar viņu gribētu "pacīkstēties"

  +2 [+] [-]

, 2014-01-30 09:56, pirms 11 gadiem
Tik smukai meitenei tā ir slikta ideja ! Tur var salauzt degunu, dabūt plakanas ausis un rētas - par būtiskākiem miesas bojājumiem es pat nerunāju
Lai trenējas, tas der....nu un vēl lai pafočējas bez peldkostīma FHMam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja