Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonsa – Gustafsona revanša nebūs, nākamais Teikseira

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsa – Gustafsona revanša nebūs, nākamais Teikseira
Džons Džonss
Foto: mmamania.com

UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (19-1-0) savu nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīs nākamā gada 1. februārī ar brazīliešu sportistu Gloveru Teikseiru (22-2-0), kas nozīmē, ka visu gaidītais revanša mačs ar Aleksandru Gustafsonu (15-2-0) tiek pārlikts uz nezināmu laiku.

Trīsdesmit trīs gadus vecais Glovers Teikseira obligātā titula pretendenta vietu nopelnīja uzvarot Raienu Beideru (15-4-0), taču iespēju tuvākajā laikā pacīnīties par titulu apdraudēja Aleksandrs Gustafsons, kurš cīņā ar čempionu Džonu Džonsu nodemonstrēja lielisku sniegumu un piekāpās tikai pēc punktiem.

Daudzi cerēja, arī pats Gustafsons, ka UFC vadība noorganizēs revanša cīņu starp Džonu Džonsu un Aleksandru Gustafsonu, jo bija ļaudis, kuri uzskata, ka zviedrs cīņā, kura beidzās pēc punktiem, tika „apzagts” un viņam pienācās uzvara. Divkauja starp Gustafsonu – Džonsu tika atzīta par šova „UFC 165” vakara labāko cīņu un droši vien, ka tā pretendēs un gada labākās cīņas titulu.

„Pirms cīņas šovā „UFC 165” es teicu, ka mans mērķis ir pārsist Tito Ortiza rekordu, kurš čempiona godā aizvadīja piecas veiksmīgas aizstāvības cīņas pēc kārtas… ,” ārzedmju masu medijiem ziņoja Džons Džonss.

„Vēlos uzstādīt tādu rekordu kādu nevienam vēl nav izdevies uzstādīt. Cīnīšos ar Teikseiru un šajā cīņā atbildēšu uz visu man veltīto kritiku, kuru saņēmu pēc cīņas ar Gustafsonu.”

„Bet pēc Glovera atkal tikšos ar Gustafsonu. Es uzvarēju tajā cīņā, taču priekš manis šis mačs ir traips manai reputācijai, jo liela daļa neuzskata, kas es tajā divkaujā uzvarēju. Es jums apsolu, Aleksandrs rindā būs nākamais.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-27 23:03, pirms 11 gadiem
Pareizs lēmums. Glovers ir uz normālas uzvaru sērijas un Gustafsons nekur nepaliks.
Gustafsons visu laiku progresē, tāpēc vajag nedaudz laiku, lai vēl kaut ko uzlabotu savā arsenālā. Ja uzreiz butu revanšs, tad cīņa būtu līdzīga iepriekšējai, un ja atkal Džons uzvarētu, tad vajadzētu labu laiku, lai atkal Gustafsons tiktu pie titula cīņas. Savukārt, ja Gustafsons vinnētu līdzīgā cīņā, tad noteikti Džons atkal būtu pelnījis revanšu, tomēr dominants čempis ar 6 titula aizstāvēšanām, nebūtu loģiski viņam nedot. A 3 cīņas pēc kārtas starp diviem pretiniekiem nav baigi mārketabls pasākums.
Turklāt, ja tajā laikā Glovers zaudētu, tad grūti būtu atrast kādu uz normālas uzvaru sērijas, ko likt pret Džonsu. Gusis šoreiz palaida garām savu iespēju, nu tad jāpagaida.

     [+] [-]

, 2013-09-28 16:55, pirms 11 gadiem
Kā ta nebūs, kad būs. Tieši pēc Tešieiras arī būs revanšs. Kaut kāds dīvains raksts un virsraksts.

     [+] [-]

, 2013-09-28 17:31, pirms 11 gadiem
manuprāt, gan nedaudz sūds tas lēmums (lai gan Luca Toni ir daži labi argumenti)

cīņa gana tuva un pat daudzi atzīmē, ka pat zādzība (bet nu labi par to vēl joprojām zinātnieki strīdas). pēc tādā arī diezgan ātri būtu pieklājīgi dot revanša cīņu.

bet jāpiekrīt, ka Aleksis savu iespēju pats arī pad!rsa mazliet ar to kardio.

vienīgi Glovers.. nu viens Džeksons un ārpus ranka viduvējības. nav gluži īsti kandidāta CV, lai neteiktu vairāk. Džeksons tak pats tagad sitīs kaut kādu kartupeļgalvas ņergu, kura vārds nav bijis īsti aktuāls tuvu pie 10 gadiem. lielīt liela jau Tešēru, bet nu.. neko titulcīņas vērtīgu kaut kā neesmu manījis. cīņa ar Beideru darīja šķietami vairāk kaitējumu, pat neskatoties uz gūto uzvaru.

un tas, ka Džonss pats, protams, minējis, ka negrib vairs Aleksi, bet Gloveru. silta sedziņa un saldējums pie teļļuka nav gana, atkal vienpusēji jāslāna tie mazākie, lai siltāk ap sirsniņu.

     [+] [-]

, 2013-09-28 21:47, pirms 11 gadiem
Cik lielas Gloveram ir iespējas, tas ir cits jautājums, bet taiminga ziņā, šis ir ļoti labs brīdis. Nav tomēŗ daudz titula pretendenti palikuši LHW, kurus Džons jau nebūtu piesitis. Vienīgais, kas nāk prātā vēl ir Fils Deiviss, bet viņam vismaz kādu vienu normālu uzvaru vēl vajag, jo pret Mačidu neko diži viņš neizskatījās (+mierīgi varēja iedot uzvaru arī Mačidam).
Lai gan es biju par Gustafsonu, es tomēr uzskatu, ka Džons vinnēja. Izšķirošais brīdis biji 4.raunda beigas, kuru Gus dominēja pilnībā, līdz neizlaida spinning back elbowu. Tas arī bija pagrieziena punkts, bet tieši dēļ kardio trūkuma tas arī notika.
Es neesmu baigais automātisko revanšu fans. Uzskatu, ka čempionam ir visu laiku jāliek pretī labākie contenderi. Cita lieta būtu, ja Gustafsons būtu kaut kāds vairākkārtējs čempions (piemēram, man nebūtu nekas pretī pret 3 līdzīgām cīņam starp Džonsu un Andersonu), bet pagaidām Gustafsons ir tikai labs contenders un nekas vairāk.