Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kormjē – Džonsona cīņa atcelta, čempionam trauma

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kormjē – Džonsona cīņa atcelta, čempionam trauma
Daniels Kormjē
Foto: sherdog.com

UFC pussmagā svara čempiona amerikāņa Daniela Kormjē (18-1) treniņos gūtā savainojuma dēļ atcelta viņa 10. decembrī Kanādā cīņu šova “UFC 206” ietvaros ieplānotā revanša cīņa ar viņa tautieti Entoniju Džonsonu (22-5).

Par trīsdesmit septiņus gadus vecā Daniela Kormjē savainojumu tika izziņots tikai šodien. Kāda tipa un cik smagu savainojumu guvis čempions pagaidām netiek atklāts. Tas nozīmē, ka cīņu šovs “UFC 206” palicis bez vakara centrālā mača.

Neskatoties, ka Kormjē guvis savainojumu, bez cīņas šajā šovā nepaliks viņa plānotais pretinieks Entonijs Džonsons, ar kuru čempions jau cīnījās pērnā gada maijā. Džonsonam tiek meklēts cits pretinieks.

“Novēlu [Danielam] Kormjē visu to labāko un ceru, ka viņš pēc iespējas ātrāk atveseļosies,” atbalstu savā “Twitter” kontā savainotajam Kormjē pauda Džonsons.

Šobrīd tiek meklēts arī jauns cīkstoņu pāris, kurš kļūs par cīņu šova “UFC 206” vakara galveno, centrālo cīņu.
Jāpiezīmē, ka šajā pasākumā cīņu būrī dosies arī vienīgais Latvijas pārstāvis, kuram ir līgums ar UFC – Mihails Cirkunovs (12-2). Viņš cīņu šova “UFC 206” ietvaros krustos dūres ar ukraini Ņikitu Krilovu (21-4).

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

     [+] [-]

, 2016-11-26 15:32, pirms 8 gadiem
žēl, ka DC izkritis. runā, ka Mousasi esot piedāvājis cīnīties pret Johnson, taču otrais esot atteicies, kas liekas ļoti dīvaini.
Cirkunovam beidzot nopietns pretinieks ticis, būs īsts tests par to kur viņš īsti UFC rangā atrodas un ko var izdarīt.