Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas MMA izlase devusies uz pasaules kausu Ukrainā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas MMA izlase devusies uz pasaules kausu Ukrainā
Latvijas MMA cīkstoņu komanda un viņu treneris Andrejs Maslovs un Sergejs Domņins
Foto: rigaprofesionalis.lv

Laika posmā no 26. jūnija līdz 2. jūlijam Odesā (Ukrainā) notiks organizācijas WCSA (World Combat Self-Defense Association) rīkotais pasaules MMA kauss profesionāļiem un amatieriem, uz kuru devusies Latvijas komanda deviņu vīru sastāvā, ziņo portāls rigaprofesionalis.lv

Uz WCSA pasaules kausa posmu Odesā devušies profesionāļu grupas (bez aizsargķiverēm) sportisti Aivars Kalniņš, Jānis Jermacāns, Artūrs Gorlovs, Edgars Priedītis, Radions Batuļins, kā arī amatieri (sportisti lieto aizsargķiveres): Vismants Menjoks, Mareks Rudzītis, Vadims Fedosejevs un Artūrs Ostrovskis. Latvijas komandu uz šo čempionātu, kurā piedalīsies cīkstoņi no Krievijas, Ukrainas, ASV, Nīderlandes, Francijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Kanādas, Polijas, Azerbaidžānas, Austrijas, Itālijas, Grieķijas u.c. valstīm, ved treneri Andrejs Maslovs un Sergejs Domņins.

Amatieru sportisti ringā kāps 28. jūnijā, kad notiks kvalifikācijas cīņas. Turnīrs notiks pēc „play off” sistēmas, kas nozīmē, ka pēc pirmā zaudējuma cīkstonis izstājas no turpmākās cīņas čempionātā. Savukārt profesionāļi savas cīņas aizvadīs 30. jūnijā, kad paralēli notiks arī amatieru turnīra fināli. Profiem tāpat kā amatieriem būs jāaizvada "play off" turnīrs un tās tiks ieskaitītas oficiālajā sherdog.com reitingā.

Jāatzīmē, ka šo čempionātu un profesionālās cīņas organizē divi bijušie UFC smagā svara čempioni – krievs Oļegs Taktarovs (17-5-2) un amerikānis, UFC slavas zāles iemītnieks Dens Severns (101-19-7).

Izmantotie resursi:
Home page « World Combat Self-Defense...
Sporta klubs "Profesionalis" - Sporta klubs...