Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bensons Hendersons izrauj uzvaru pār Džošu Tomsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bensons Hendersons izrauj uzvaru pār Džošu Tomsonu
Bensons Hendersons (no labās) cīņā ar Džošu Tomsonu
Foto: sherdog.com

Vakarnakt šovā „UFC on Fox 10 - Henderson vs. Thomson” svarīgu uzvaru izcīnīja bijušais UFC un WEC vieglā svara čempions Bensons Hendersons (20-3-0), kurš ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveica bijušo Strikeforce vieglā svara čempionu Džošu Tomsonu (20-6-0).

Trīsdesmit gadus vecajam Bensonam Hendersonam kārtējo reizi ļoti līdzīgā cīņā izdevies izcīnīt uzvaru pēc punktiem. Daži šo uzvaru nosaukuši kā dāvanu no tiesnešu puses, kuri , tiesa, ar dalītu lēmumu uzvaru atdeva Hendersonam.

Šī priekš bijušā UFC čempiona pēdējās desmit aizvadītajās cīņās ir astotā uzvara pēc punktiem. Pie tam trīs no šiem panākumiem izcīnīti ar dalītu tiesnešu lēmumu.

Lai ko neteiktu, Hendersona – Tomsona cīņa patiešām bija laba. Pirmajos divos raundos veiksmīgāk darbojās bijušais Strikeforce čempions Džošs Tomsons, kuram izdevās vairāki metieni, taču viņam bieži pietrūka kontrole parterā, lai cīņu nobeigtu priekšlaicīgi.

Hendrsons aktivizējās trešajā piecminūtē bombardējot pretinieku ar spēcīgiem sitieniem. Arī Tomsonam bija ko likt pretī bijušā UFC čempiona uzbrukumiem, taču ar pilnu atdevi viņam neļāva strādāt pirmajos raundos savainotā roka. Arī turpmākie raundi ritēja līdzīgā manierē, kurā līdera lomas nepārtraukti mainījās.

Pēc atboksētajiem pieciem raundiem sānu tiesnešu domas dalījās, viens ar rezultātu 48-47 uzvaru atdeva Tomsonam, bet divi ar rezultātu 48-47 un 49-46 kā uzvarētāju saskatīja Hendersonu, līdz ar to savā statistikā divdesmito uzvaru karjerā varēja ierakstīt Bensons Hendersons.

„UFC on Fox 10 - Henderson vs. Thomson” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Benson HendersonJosh Thomsondecision (split)55:00
2.Stipe MiocicGabriel Gonzagadecision (unanimous)35:00
3.Donald CerroneAdriano MartinsKO (head kick)14:40
4.Jeremy StephensDarren Elkinsdecision (unanimous)35:00
5.Alex CaceresSergio Pettissubmission (rear-naked choke)34:39
6.Eddie WinelandYves JabouinTKO (punches)24:16
7.Chico CamusYaotzin Mezadecision (unanimous)35:00
8.Hugo VianaRamiro Hernandezdecision (unanimous)35:00
9.Daron CruickshankMike RioTKO (kick; punches)24:56
10.George SullivanMike Rhodesdecision (unanimous)35:00
11.Nikita KrylovWalt HarrisTKO (head kick; punches)10:25

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...