Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Atceļ pensionāru piekāvušā Jemeļjaņenko cīņu pret Filipoviču

Jānis Pārums

Atceļ pensionāru piekāvušā Jemeļjaņenko cīņu pret Filipoviču
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: allboxing.ru

Promouteru kompānijas "Leģenda" vadītājs Ruslans Suleimanovs paziņojis par līguma laušanu ar krievu cīkstoni Aleksandru Jemeļjaņenko, kurš pirms pāris dienām kādā Maskavas kafejnīcā smagi piekāvis cilvēku.

"Mēs laužam līgumu ar Aleksandru Jemeļjaņenko. Viņš nav formā, nav gatavs ne fiziski, ne psiholoģiski. Mēs nevaram turnīra galveno cīņu padarīt tik konkurēt nespējīgu. Viņa sniegums var kaitēt turnīra imidžam. Galvenajā cīņā cīnīsies Mirko Filipovičs. Atradīsim viņam Krievijā pretinieku bez zaudējumu sērijas. Pretinieka vārdu nosauksim tuvākajā laikā," paziņoja Suleimanovs.

Jāatgādina, ka trešdien Jemeļjaņenko kļuva par skandāla dalībnieku. Maskavas dienvidos kādā kafejnīcā viņš smagi piekāva kādu vīrieti. Izrādās, ka cietušais bija pensionārs Vasīlijs Mistjutins, kurš atzīmēja 63 gadu jubileju. Pēc cietušā vārdiem pēc tam, kad Jemeļjaņenko kafejnīcā iedzēris, viņš sācis provocēt konfliktu ar jubilāra dēliem, bet kad Mistjutins pieprasījis cīkstoni pamest telpas, saņēmis sitienu pa seju, bet pārējie visi, kas centušies iejaukties, arī tika neitralizēti. Kādai meitenei, kas palūgusi pārtraukt konfliktu, Jemeļjaņenko uzkliedzis: "Jūs laikam nezināt, kas ir jūsu priekšā. Esmu Aleksandrs Jemeļjaņenko."

Vēlāk gan sportista aizstāvji paziņoja, ka viss bijis otrādi – Jemeļjaņenko uzbrukuši desmit nepazīstami cilvēki. Jemeļjaņenko aizrādījis pārāk skaļajiem svinību viesiem, bet kāds, kurš pazinis cīkstoni, uzsaucis: "O, tu esi cīkstonis. Ejam laukā". Pēc tam arī izvērsies konflikts, kurā pēc cīkstoņa vārdiem viņam uzbruka. Jemeļjaņenko it kā esot pabijis pat slimnīcā, lai gan krievu žurnālisti norādījuši, ka nekādu nopietnu savainojumu, izņemot saskrāpētas rokas, cīkstonim nav pamanījuši.

Par notikušo ierosināta krimināllieta, kurā pagaidām Jemeļjaņenko gan ir tikai liecinieka statuss.

Jemeļjaņenko ne pirmo reizi iekūlies skandālos. Pērnā gada beigās 32 gadu vecais cīkstonis dzērumā ālējās lidojumā no Maskavas un Barnaulu. Jemeļjaņenko skaļi runāja, uzbāzās pasažieriem, provocēja viņus kauties, pieprasīja alkoholiskos dzērienus un smēķēja lidmašīnā. Par šo gadījumu Jemeļjaņenko tika piespriests vien 700 rubļu (~11.27 latu) naudassods. Šogad kāda sieviete apsūdzēja Jemeļjaņenko izvarošanā, taču pēc kāda laika iesniegumu par izvarošanu no policijas izņēma.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...
Новости России и мира - Новостной портал...

  +3 [+] [-]

, 2013-10-25 12:35, pirms 11 gadiem
Taapat noteikti buus ar sho apsuudziibu - iznems peec kaada laika kaut arii pats Sasha vainiigs..

     [+] [-]

, 2013-10-25 13:24, pirms 11 gadiem
Skumji,ka cilvēks neapjēdz kur ir rings, kur sabiedriska vieta.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-25 13:36, pirms 11 gadiem
Īsts Krievu bālēliņš!

  +4 [+] [-]

, 2013-10-25 13:45, pirms 11 gadiem
Laba versija sportista pusei - tātad pat 63 gadus vecs opis gāja ārā kauties ar to pro kuili?

  -1 [+] [-]

, 2013-10-25 14:05, pirms 11 gadiem
Gunarelli rakstīja: Īsts Krievu bālēliņš!
Un kāds atsaldētībai un visatļautībai ir sakars ar tautību????

     [+] [-]

, 2013-10-25 14:38, pirms 11 gadiem
Aleksandra brālis Fedors gan liekās tāds mierīgs un nosvērts tips. Tas, ka Aleksandrs ir huligans, liecina kaut vai viņa tetovējumi!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-25 15:21, pirms 11 gadiem
Rutkutēvs rakstīja: Un kāds atsaldētībai un visatļautībai ir sakars ar tautību????
Vot ievadi tur augšā YouTube un apskaties kā šīs tautības pārstāvji uzvedās gan uz ceļiem, gan uz ielām utt! Tev tiešām maz piemēru, ka tur 90% deģenerātu dzīvo?! Tāds lūk tam visam sakars!

     [+] [-]

, 2013-10-27 01:03, pirms 11 gadiem
Bez video grūti spriest. Šuriks, protams, nav tas inteliģentākais džeks, bet kā mēs visi labi atceramies no Vitjaz izsitēju konflikta, piedzērušamies krieviem vairākumā ir tendence lekt augstāk par d***u. Protams, situācija, ka profesionāls cīkstonis sit pensionāram, nav normāli, bet tik pat labi varbūt viņam vienlaicīgi leca virsū 4 cilvēki un viņs vienkārši uzšāva pirmajam, kurš pagadījās.