Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sensācija: Sosnovskis nokautē A. Jemeļjaņenko

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sensācija: Sosnovskis nokautē A. Jemeļjaņenko
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: championat.com

Sensacionālu uzvaru šova „Coliseum FC - New History 2” galvenajā cīņā izcīnīja divdesmit četrus gadus vecais krievu MMA cīkstonis Dmitrijs Sosnovskis (8-0-0), kurš pirmā raunda otrajā minūtē ar tehnisko nokautu uzveica slaveno Aleksandru Jemeļjaņenko (23-7-0).

Pašā cīņas sākumā kluba „Oplot team” pārstāvis Dmitrijs Sosnovskis iegāja bijušā organizācijas PRIDE cīkstoņa Aleksandram Jemeļjaņenko kājās un pārveda cīņu parterā, tiesa, izdarot šo manevru divdesmit četrus gadus vecajam sportistam tika pārsista galva. Pēc ārsta apskates Sosnovskim tika dota atļauja turpināt divkauju.

Pēc tiesneša komandas cīkstoņi ieņēma vietas kādās atradās pirms cīņa tika apstādināta, proti, Sosnovskis augšā, Jemeļjaņenko apakšā un atļāva turpināt cīņu. Dmitrijs turpināja sist zemē guļošo Jemeļjaņenko un mēģināja pielietot žņaugšanas paņēmienu.

Vienā no epizodēm Aleksandrs nonāca sev neizdevīgā pozīcijā – ar vēderu pret zemi . Sosnovskis izdarīja vairākus spēcīgus un precīzus sitienus un Aleksandrs bija spiests padoties.

Līdz ar to astoto uzvaru savā pusotru gadu garajā karjerā izcīnīja UFC smagā svara cīkstoņa Alekseja Oleiņika audzēknis Dmitrijs Sosnovskis.

„Paldies manam trenerim Aleksejam Oleiņikam, kurš gada laikā mani no parasta ielas puikas padarīja par sportistu, kurš spēj sastādīt konkurenci tādam leģendāram cīkstonim kā Aleksandrs Jemeļjaņenko,” pateicības vārdu sava trenera virzienā veltīja Sosnovskis.

Latvijas sportistam Meļņikovam ātrs zaudējums

Šajā cīņu šovā ringā kāpa arī Latvijas vieglā svara MMA čempions (amatieriem) Vitālijs Mēļņikovs (0-2-0), kurš aizvadīja profesionālā MMA cīņu ar Krievijas vieglā svara MMA un brīvās cīņas čempionu Mihailu Korobkovu (5-0-0).

Diemžēl, šī cīņa priekš Latvijas kluba „Sparta” sportista nebija tā veiksmīgākā. Meļņikovs uzsāka uzbrukumu, taču pretinieks satvēra viņu un nometa uz ringa dēļiem, kur arī notika tālākā cīkstēšanās. Vitālijs spēja noturēties pret savu titulēto pretinieku nedaudz vairāk par divām minūtēm un bija spiests atzīt Mihaila Korobkova pārākumu ar žņaugšanas paņēmienu.

„Coliseum FC - New History 2” rezultāti

Nr.UzvarētājszaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Dmitriy SosnovskiyAleksander EmelianenkoSubmission (Strikes)11:43
2.Edvard VartanyanBenjamin BrinsaDecision (Unanimous)25:00
3.Ruslan ZhemukhovRafał BłachutaDecision (Unanimous)25:00
4.Egor GolutsovDmitriy BerezinSubmission (Triangle Choke)22:09
5.Mikhail KorobokovVitalijs MelnikovsSubmission (Rear-Naked Choke)12:08
6.Ilya OvechkinSaulius BuciusDecision (Unanimous)25:00
7.Vasiliy ZubkovMazvydas PiezaDecision (Unanimous)25:00

Izmantotie resursi:
Www.sherdog.com

  +4 [+] [-]

, 2014-01-25 22:22, pirms 11 gadiem
Nu cik nu slaveno, brāļa ēnā mūžīgi mūžos viņš nolemts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-25 22:58, pirms 11 gadiem
vaardu salikumu"pusotru" raksta bez atstarpes

  +2 [+] [-]

, 2014-01-25 23:03, pirms 11 gadiem
Ja iemestu video, būtu baigi labi.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-25 23:33, pirms 11 gadiem
Saņoks jau ir gana neslikta līmeņa atlēts, taču vienmēr būs "Fjodora brālis", kas ir tikai loģiski, jo Fjodors vispār pēdējo 15 gadu viens no spilgtākajiem tēliem sportā overall.

Pie tam, brāļiem jau reti kad izdodas būt vienā līmenī... tas pats mūsu skeletonā. Tomass tagad ir "Martina brālis", lai gan pats ir sava sporta elites pārstāvis. Brāļi Šumaheri tāpat te minami utt. ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-27 10:06, pirms 11 gadiem
Noskatījos cīņu tiešraidē.
Un jau pirms sākuma bija ļoti spēcīga sajūta, ka Aleksandrs zaudēs.
Izskatījās nervozs, nodzēries, paģirains un ļooooti nepārliecināts.
Puika, atkal, izskatījās gatavs faitam un tiešām labā formā, gatavs sisties.
Pelnīta zaude vienam, pelnīta uzvaram otram -te nebija nekādu nejaušību.
Man radās iespaids, ka Aleksandrs pelna pēdējo vieglo naudu, ko var.
Ja neko nemainīs, būs kārtējais maiss statistikas uzlabošanai.