Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gugenišvili martā tiksies ar Grišinu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gugenišvili martā tiksies ar Grišinu
Gurams Gugenišvili (pa kreisi) uzvarā pār Keniju Gārneru
Foto: prommanow.com

Pasaules čempionam MMA smagajā svarā „M-1 Global” versijā Guramam Gugenišvili (Gruzija) sev piederošā josta būs jāaizstāv nākamā gada 4. martā cīņu šovā „M-1 Challenge XXIII” pret Krievijas sportistu Maksimu Grišinu, ziņo mixfight.ru

Gurama Gugenišvili (10-0-0) un Maksima Grišina (7-4-0) savstarpējā cīņa sākotnēji bija ieplānota jau šā gada 28. oktobrī, taču nedēļu pirms paredzētā mača savainojumu guva Grišins, kā rezultātā viņa dalība mačā par toreiz vakanto „M-1 Global” pasaules čempiona titulu izpalika.

Krieva vietu cīņā par vakanto jostu ieņēma Amerikas „M-1 Selection” turnīra uzvarētājs Kenijs Gārners, kuram neizdevās ar Guramu nostāvēt ilgāk par otro raundu. Līdz ar to savam „M-1 Global Western European „čempiona titulam gruzīns pievienoja „M-1 Global” pasaules čempiona jostu. Tā viņam bija desmitā uzvara desmit cīņās.

Jāpiemin, ka Maksims Grišins arī M-1 čempions. Viņam pieder „M-1 Selection 2010 Eastern Europe” tituls. Varbūt Grišinam nav izdevusies tik veiksmīga karjera kā Gugenišvili, taču krievs jāuzskata par vērā ņemamu spēku. Viņš aizvadītajās vienpadsmit cīņās izcīnījis septiņas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт