Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skiba cīnīsies ar pasaules MMA čempionāta medaļnieku Barganu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skiba cīnīsies ar pasaules MMA čempionāta medaļnieku Barganu
Romāns Skiba (no kreisās) un Viktors Bargans
Foto: sherdog.com

Latvijas viens no zināmākajiem pussmagā svara MMA cīkstoņiem Romāns Skiba (5-8-1), kurš pērngad triumfēja Latvijas čempionātā graplingā, nākamo MMA cīņu aizvadīs 14. septembrī izstāžu kompleksā „Ķīpsala” šova „The Ring Stars” ietvaros pret Eiropas un pasaules MMA čempionātu medaļnieku, moldāvu Viktoru Barganu (0-1-0).

Divdesmit sešus gadus vecais liepājnieks Romāns Skiba, kurš ir ne tikai vairākkārtējs Latvijas kikboksa čempionātu medaļnieks un pērnā gada valsts čempions graplingā, profesionālā MMA karjeru uzsāka 2007. gadā ar zaudējumu cīņā pret bijušo WFCA Eiropas čempionu Dmitriju Šipuļinu (5-1-0). Viņš kopā aizvadījis trīspadsmit cīņas, no kurām piecās svinējis uzvaras.

Skibas karjeras svarīgākās uzvaras ir pār vietējiem sportistiem – WPFL čempionu Igoru Zabolotniju (4-2-0), Sergeju Meļņikovu (2-2-0), Kalvi Gebaueru (3-5-0) un Mihailu Levicki (4-3-0). Viņš cīnījies ar tādiem vīriem kā ar bijušo Bellator cīkstoni Markusu Vāntinenu (22-5-0), Lietuvas čempionu Tomasu Pakutinskas (8-9-1), Latvijas čempionu brīvajā cīņā Ņikitu Petrovu (5-5-1), bijušo IRO Eiropas čempionu Andreju Zozuļu (11-14-0) u.c., taču uzvarēt šos atlētus liepājniekam nav bijis pa spēkam.

Mūsu valsts sportistam 14. septembrī pretī stāsies divdesmit vienu gadu vecais moldāvu cīkstonis Viktors Bargans. Lai arī Bargans profesionālajā MMA ir nesen un paspējis aizvadīt tikai vienu cīņu, kurā piedzīvojis zaudējumu, viņš amatieru MMA ticis pie medaļām gan Eiropas, gan pasaules čempionātos.

Bez startiem MMA, gandrīz divus metrus garais moldāvs aktīvi piedalās arī savas valsts kikboksa čempionātos un divreiz pat kronēts par Moldovas kikboksa čempionu. Bargans cīņai ar Skibu gatavojas kopā ar organizācijas Bushido pasaules MMA čempionu Pāvelu Pokatilovu (12-3-0), kurš pirms gada uzveica Latvijas sportistu Pāvelu Suhlovu (0-4-1).

„The Ring Stars” cīņu pāri

DisciplīnaCīņu pāris
BokssSergejs Maļcevs vs. Andrej Cepur (Lietuva)
BokssVahram Vardanyan (Armēnija) vs. Jānis Pukšins
BokssGatis Skuja vs. Oļegs Fedotovs
BokssNikolajs Grišuņins vs. Rain Karlsson (Igaunija)
BokssArtūrs Kuļikauskis vs. Youri Kayembre Kalenga (Kongo)
K-1Zaurs Džavadovs vs. Max Budec (Rumānija)
MMAVictor Bargan (Moldova) vs. Romāns Skiba

Izmantotie resursi:
Актуально | FIGHTER ELVIS PROMOTION
Главная
Tukuma Brali
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-08-24 11:45, pirms 11 gadiem
"pret Eiropas un pasaules MMA čempionātu medaļnieku, moldāvu Viktoru Barganu (0-1-0)." Ja vins ir medalnieks tad kaa var buut 0-1-0 MMA bilance?

     [+] [-]

, 2013-08-24 12:17, pirms 11 gadiem
Valents rakstīja: "pret Eiropas un pasaules MMA čempionātu medaļnieku, moldāvu Viktoru Barganu (0-1-0)." Ja vins ir medalnieks tad kaa var buut 0-1-0 MMA bilance?
pirmkārt, kārtējo reizi sc autoru visnotaļ nekorektie un skandalozie virsraksti (katra paša viedoklis labi vai slikti, bet mārketings ir mārkatings) un otrkārt, izlasi visu rakstu, nevis tikai ievadu vai arī sāc uztraukties par savām spriešanas spējām.. amatieru eiropas un pasaules čempionātu medaļnieks, bilance 0-1-0 ir pie pro atlētiem