Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Keins Valeskēzs šovā „UFC 146” cīnīsies ar Antonio Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Keins Valeskēzs šovā „UFC 146” cīnīsies ar Antonio Silvu
Keins Valeskēzs
Foto: mmadiehards.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Keins Valeskēzs (9-1), kad UFC vadība nolēma aizvietot dopinga testos izkritušo Alisteru Overīmu (36-11) pret Frenku Miru (16-5), lai cīnītos ar patreizējo čempionu Junioru Dos Santosu (14-1), bija palicis bez pretinieka. Taču tagad šis jautājums atrisināts – Valeskēzam pretī stāsies UFC debitants Antonio Silva (16-3).

26. maijā cīņu šova „UFC 146” ietvaros eksčempionam Keinam Valeskēzam sākotnēji tika ieplānota cīņa ar citu bijušo UFC čempionu Frenku Miru. Taču tā kā pretendents uz UFC smagā svara čempiona titulu Alisters Overīms tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā, Mirs ieņēma nīderlandieša vietu cīņā ar patreizējo smagā svara čempionu Junioru Dos Santosu.

Taču šodien noskaidrojies, ka Valeskēzs bez pretinieka nepaliks – viņam pretī stāsies bijušais Strikeforce smagsvars Antonio Silva, kuram šī būs debija UFC. Taču tagad nav skaidrs, kas notiks ar Roju Nelsonu, kuram „UFC 146” bija paredzēts dūres krustot ar Silvu.

„UFC 146 - Dos Santos vs. Overeem” cīņu pāri

Junior dos Santos vs. Frank Mir
Antonio Silva vs. Cain Velasquez
Gabriel Gonzaga vs. Shane Del Rosario
Mark Hunt vs. Stefan Struve
Diego Brandao vs. Darren Elkins
Evan Dunham vs. Edson Barboza
Jason Miller vs. C.B. Dollaway
Jacob Volkmann vs Paul Sass
Dan Hardy vs. Duane Ludwig
Kyle Kingsbury vs. Glover Teixeira
Mike Brown vs. Daniel Pineda

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-04-24 07:31, pirms 12 gadiem
gonzaga vs nelson!!

  -1 [+] [-]

, 2012-04-24 08:52, pirms 12 gadiem
Keins "Gone in 60 seconds" Velaskēzs.