Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons novembrī cīnīsies ar Vitoru Belfortu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons novembrī cīnīsies ar Vitoru Belfortu
Vitors Belforts un Dens Hendersons pirms cīņas 2006. gadā
Foto: mmaweekly.com

Bijušais PRIDE un Strikeforce čempions Dens Hendersons (29-10-0), kurš pēdējās divās cīņās ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem piekāpās bijušajiem UFC pussmagā svara čempiona titula turētājiem Rašadam Evansam (18-3-1) un Lioto Mačidam (19-4-0), nākamo cīņu aizvadīs 9. novembrī šovā „UFC Fight Night 32” pret citu bijušo UFC čempionu Vitoru Belfortu (23-10-0).

Četrdesmit divus gadus vecais bijušais PRIDE, Strikeforce un turnīra „UFC 17” čempions Dens Hendersons gadu atpakaļ tika uzskatīts par nopietnu sāncensi priekš patreizējā UFC pussmagā svara čempiona Džona Džonsa (18-1-0), taču pēdējās divās cīņā piedzīvotie zaudējumi leģendāro amerikāņu cīkstoni attālinājuši no titula cīņas par UFC čempiona jostu.

Savukārt citai MMA leģendai, bijušajam UFC pussmagā svara čempionam Vitoram Belfortam atvērusies „otrā elpa” – viņš pēdējās divās cīņās ar nokautiem uzvarēja Maiklu Bispingu un bijušo Strikeforce čempionu Luku Rokholdu. Belforts no pēdējām vienpadsmit aizvadītajām cīņām deviņās izcīnījis uzvaras, bet vienīgos divus zaudējumus viņam sarūpējuši UFC čempioni Andersons Silva un Džons Džonss.

Jāatgādina, ka Dens Hendersons ar Vitoru Belfortu jau vienreiz krustojuši dūres… Viņu pirmās tikšanās notika 2006. gadā šovā „PRIDE 32” un toreiz uzvaru ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem izcīnīja Hendersons.

Jāpiemin, ka Belforts pēc cīņas tika pieķerts testosterona (TRT) lietošanā. Bet tagad brazīliešus sportists oficiāli sēž uz TRT terapijas. Tajā pašā laikā arī Hendersons savulaik ir lietojis TRT.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-22 21:49, pirms 11 gadiem
"Jāpiemin, ka Belforts pēc cīņas tika pieķerts testosteronu (TRT) lietošanā" viens testosterons, divi testosteroni, trīs..

nu tak pārlasi kaut reiz.