Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Makgregors vēlas arī UFC vieglā svara čempiona jostu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Makgregors vēlas arī UFC vieglā svara čempiona jostu
Konors Makgregors
Foto: oxygen.ie

Nesen par UFC pusvieglā svara čempionu kronētais īru MMA cīkstonis Konors Makgregors (19-2) izteicis vēlmi pāriet vienu svara kategoriju augstāk un izcīnīt arī UFC vieglā svara čempiona titulu.

Divdesmit septiņus gadus vecais Konors Makgregors 12. decembrī nokautējot brazīliešu sportistu Hosē Aldo (25-2), kurš UFC pusvieglajā svarā valdīja pēdējos piecus gadus, tika kronēts par jauno šī svara čempionu.

Protams, ambiciozajam īram ar vienu titulu ir par maz, tāpēc viņš ieplānojis pāriet vienu svara kategoriju augstāk, lai valdītu arī tur.

“Domāju, ka aprīlī vai martā mēs plānojam aizvadīt maču ar vieglā svara čempionu. Protams, Konors šajā laikā saglabās savu [UFC] pusvieglā svara čempiona jostu. Pēc tam jūlijā, iespējams, Aldo dosim iespēju revanšēties,” Makgregora tuvākos plānus atklāja viņa treneris Džons Kavanahs.

Šajā nedēļas nogalē par UFC vieglā svara čempiona jostu spēkosies tās pašreizējais īpašnieks brazīlietis Rafaels Dos Anjoss (25-7) ar amerikāņu atlētu Donaldu Serroni (28-7).

Jāpiebilst, ka UFC jau ir bijuši divi precedenti, kad viens sportists kļuvis par čempionu divās dažādās svara divīzijās. MMA leģendas, kuras jau aizgājušas no lielā sporta Rendijs Kotjūrs (19-11) kļuva par UFC čempionu pussmagajā un smagajā svarā, bet B.J. Pens (16-10-2) valdīja vieglajā un pusvidējā svarā.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...