Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Savainojumu dēļ UFC un lielo sportu pamet Pols Teilors

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Savainojumu dēļ UFC un lielo sportu pamet Pols Teilors
Pols Teilors
Foto: fightinginsider.com

Trīsdesmit trīs gadus vecais britu vieglā svara MMA cīkstonis Pols Teilors (11-6-1), kuram 26. oktobrī šovā „UFC Fight Night 30” bija ieplānota cīņa ar amerikāni Entoniju Njokuami (16-7-0), šodien oficiāli paziņoja, ka ilgstošu savainojumu dēļ spiests beigt aktīvā sportista gaitas.

Britu sportists pēdējo cīņu aizvadīja 2011. gada februārī, izcīnot uzvaru pār Geibu Rūdigeru (18-8-0). Kopš tā laika Teilors cīnās ar visdažādākajiem savainojumiem un visu laiku spiests atteikties no cīņām.

Arī šoreiz vēsture atkārtojās un Pols dēļ nesaārstētajām traumām ne tikai attiecās no ilgi gaidītā mača ar Entoniju Njokuami, bet arī nolēma, ka beidzot japet miers un jākar MMA cimdi uz nagliņas. Teilora vietu cīņā ar Njokuami ieņems Als Aiakvinta (6-2-1).

Pols Teilors UFC debitēja 2007. gadā ar uzvaru pār Edilberto de Oliveiru (18-8-2). Kopumā UFC rindās brits aizvadīja deviņus mačus, no kuriem tikai četros svinēja uzvaras. Kā jau minējam, Teilors karjeru, ja šajā tēmā nepin traumas, noslēdz uz pozitīvas nots, jo pēdējā aizvadītajā mačā izcīnīta uzvara.

Pola nozīmīgākās uzvaras ir pār MMA veterāniem Džesu Laudinu (20-11-0), Zelgu Galešiču (11-8-0) un Peteru Sobotu (13-4-1).

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...