Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bokseris Gatis Skuja turpina uzvaras sēriju MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bokseris Gatis Skuja turpina uzvaras sēriju MMA
Gatis Skuja (no kreisās), Rolands Mikalauskas un Vjačeslavs Beļajevs
Foto: Sergejs Skripa

Bijušais vidējā svara bokseris Gatis Skuja (3-0-0), kurš tagad pārgājis uz MMA, vakarnakt šova „TM fight arena selection” ietvaros otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja kluba „Sparta” sportistu Vjačeslavu Beļajevu (0-3-0) un izcīnīja savu trešo uzvaru karjerā.

Trīsdesmit gadus vecais kluba „LEWC” pārstāvis Gatis Skuja cīņu sporta pasaulē zināms vairāk kā bokseris, taču viņš tagad aktīvi piedalās ne tikai MMA cīņās, bet arī brazīliešu džiu – džitsu un graplings sacensībās. Pēdējo maču boksa ringā Skuja aizvadījis pērnā gada novembrī savā dzimtajā Tukuma novadā, cīnoties neizšķirti ar savu novadnieku Sergeju Savrinoviču.

Bet MMA Skuja debitēja 2012. gada maijā pēc punktiem uzvarot lietuvieti Ralfu Grahoļski (0-2-0), bet novembrī sekoja uzvara, arī pēc punktiem, pār Aivaru Kalniņu (0-2-0).

Divkauja ar Beļajevu priekš tukumnieka bija pirmā cīņa šosezon. Maču abi sportisti iesāka piesardzīgi… Pirmais aktivizējās Vjačeslavs Beļajevs, izdarot sitienu ar kāju Skujas galvas rajonā, taču Gatis sitienu redzēja un spēja izvairīties no tā. Principā pirmais raunds aizritēja visai mierīgi.

Otrajā trīsminūtē kontroli pār maču mēģināja pārņemt Beļajevs… Viņš bija ļoti aktīvs, daudz sita, kā arī izdarīja lielisku metienu pēc kā Skuja atradās uz ringa grīdas. Turpinot cīņu parterā rīdzinieks pieļāva kļūdu, atdodot roku, Gatim tika dota iespēja pielietot žņaugšanas paņēmienu, jeb tā saukto „trijstūri”. Lai arī Beļajevs spirinājās un visādi centās no „trijstūra” izrauties, satvēriens tomēr bija labs un Gatis Skuja izcīnīja skaistu uzvaru.

„Viss izdevās lieliski,” prieku pēc uzvaras neslēpa Skuja, kuram šī MMA bija jau trešā uzvara.

„TM fight arena selection” rezultāti

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
MMAVilius Tarasevicius (Lietuva)Edgars PaučsSubmission31:04
MMAMazvydas Pieza (Lietuva)Henrihs FišunsNeizšķirts32:00
MMAAleksejs PetrovecsRiciardas Vaicys (Lietuva)Submission21:25
MMARodions BatuļinsKonstantīns ZaņeginsNeizšķirts32:00
MMAAntons BelousovsAli Lataev (Lietuva)Submission11:44
MMAGatis SkujaVjačeslavs BeļajevsSubmission20:57
MMAJanis JermacānsMurats MusajevsSubmission11:56
MMAGintas Januska (Lietuva)Aivars KalniņšSubmission21:36
MMAOļegs VasiļjevsTadas Miceika (Lietuva)Submission10:22
K-1Dovydas Pylenis (Lietuva)Dzintars SeilisPTS32:00

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"

     [+] [-]

, 2013-04-21 16:25, pirms 11 gadiem
Un par pārējām cīņām nekā? :/