Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hektors Lombards turpmāk startēs pusvidējā svarā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hektors Lombards turpmāk startēs pusvidējā svarā
Hektors Lombards
Foto: fightlinker.com

Bijušais Bellator vidējā svara čempions Hektors Lombards (32-4-1), kurš kopš pērnā gada jūlija pievienojies UFC cīkstoņu rindām, plāno samazināt svaru un turpmāk startēt pusvidējā svara kategorijā. Viņš prasa cīņu ar bijušo Strikeforce pusvidējā svara čempionu Neitu Markvardu (32-12-2), ziņo mmajunkie.com

Trīsdesmit piecus gadus vecais kubiešu izcelsmes austrālietis Hektors Lombards UFC pievienojās 2011. gadā piedzīvojot zaudējumu ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem cīņā pret Timu Botču (16-5-0). Šo sakāvi kubiešu sportists nolīdzināja ar pārliecinošu uzvaru pār Rosamiru Palharesu (14-5-0), bet tad atkal ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem piekāpās Jušinam Okami (29-7-0), kas arī bija iemesls kāpēc Lombards pieņēma lēmumu no vidējā svara pāriet uz pusvidējā svara divīziju, kurā šobrīd valda Džordžs Santpjērs (24-2-0).

Jāpiemin, ka līdz līguma piedāvājumam no UFC kolumbietis bija iekrājis statistiku: divpadsmit uzvaras, divi zaudējumi un viens neizšķirts. Pirms pievienošanās UFC Hektors bez divdesmit četru uzvaru sērijas savā īpašumā turēja Bellator (Titulu aizstāvējis vienu reizi), CFC (aizstāvējis septiņas reizes) un AFC vidējā svara čempiona titulus, bet noslēdzot līgumu ar UFC no šiem tituliem bija jāšķiras.

Hektors Lombards izteicis vēlmi debijā pusvidējā svarā tikties ar bijušo Strikeforce pusvidējā svara čempionu Neitu Markvardu (32-12-2), bet vēl nav zināms vai UFC bosi piepildīs šo kubiešu austrālieša vēlmi.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...