Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sergejs Grečiho piekritis cīņai ar Jakobu Kovaļēviču

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sergejs Grečiho piekritis cīņai ar Jakobu Kovaļēviču
Sergejs Grečiho
Foto: sherdog.com

Viens no Baltijas labākajiem vieglā svara MMA cīkstoņiem lietuvietis Sergejs Grečiho (19-5-1), kuram joprojām ir līgums ar Bellator, nākamo cīņu aizvadīs 22. martā Polijā šovā „KSW 26 - Materla vs. Silva”, kurā viņš krustos dūres ar poļu sportistu Jakubu Kovaļēviču (3-0-0).

Divdesmit astoņus gadus vecajam Sergejam Grečiho, lai arī kopš pērnā gada ir līgums ar pasaules otru prestižāko MMA organizāciju Bellator, viņš amerikāņu organizācijas rindās tā arī vēl nav debitējis. Kamēr Grečiho gaida no Bellator bosiem cīņu piedāvājumus, tikmēr lietuvietis nesēž rokas salicis klēpī, bet gan aktīvi startē dažādos cīņu šovos Eiropā.

Uz doto brīdi Sergejs uzkrājis astoņu cīņu uzvaru sēriju. Pēdējo reizi lietuviešu cīkstonis zaudējumu piedzīvojis 2012. gadā, ko viņam pēc punktiem sarūpēja zviedrs Niklass Bekstroms (6-0-0). Starp Grečiho „upuriem” ir Eiropā labi zināmie Džerijs Kvarnstroms (10-4-0), Džons Kullens (15-7-2), Ouvens Rodijs (11-4-0), Masahiri Oiši (23-17-9) un Joni Salovāra (13-7-0).

Savukārt Jakubs Kovaļēvičs, kurš profesionālajā MMA debitējis tikai pirms gada, aizvadījis vien trīs cīņas, kurās svinējis uzvaras. Tiesa, divas no šīm uzvarām izcīnītas pēc punktiem un tikai vienā viņš pretinieku uzveicis ar tehnisko nokautu. Polis visas savas MMA cīņas aizvadījis savā dzimtenē un viņa pretinieki bijuši ne tās augstākās klases sportisti.

Neskatoties uz savu niecīgo pieredzi Kovaļēvičs Polijas MMA cīkstoņu reitingā iespraucies starp TOP 10 labākajiem vieglā svara sportistiem.

Izmantotie resursi:
MMA Rocks! Wiadomości ze świata MMA
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...