Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Artūrs Gorlovs Igaunijā izcīnījis uzvaru pār Igoru Vasiļjevu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Artūrs Gorlovs Igaunijā izcīnījis uzvaru pār Igoru Vasiļjevu
Artūrs Gorlovs
Foto: Latvijas Pankrationa Federācija

Latvijas labākais pirmā smagā svara kikbokseris, Eiropas K-1 čempions Artūrs Gorlovs Igaunijā otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarējis Igaunijas K-1 čempionu Igoru Vasiļjevu, izcīnot vienpadsmito uzvaru pēc kārtas.

Šā gada sākumā portāla Sportacentrs.com aptaujātie cīņas sporta eksperti divdesmit četrus gadus veco kluba „Leģenda” sportistu Artūru Gorlovu atzina par pērnā gada labāko Latvijas K-1 cīkstoni neatkarīgi no svara. Puisis šo atzinību nopelnīja pateicoties ne tikai savai iespaidīgajai pērnā gada uzvaru sērijai, bet arī dramatiskajai titula cīņai par Latvijas čempiona jostu, kurā viņš pēc punktiem uzveica Jevgēņiju Aleksejevu.

Gorlovs šobrīd ir visstabilāk startējošais Latvijas profesionālā kikboksa pārstāvis, kurš uz doto brīdi uzkrājis vienpadsmit cīņu uzvaru sēriju, kā arī pēdējo divu gadu laikā savai kolekcijai pievienojis Eiropas un Latvijas pirmā smagā svara čempiona titulus.

Pagājušajā nedēļas nogalē Artūram izaicinājumu meta vairākkārtējais Igaunijas čempions kikboksā (amatieriem) Igors Vasiļjevs. Arī igaunim uzvarēt Gorlovu nebija pa spēkam un viņš piedzīvoja sakāvi jau otrā raunda sākumā ar tehnisko nokautu.

Šajā pašā pasākumā uz ringa kāpa arī Artūra Gorlova kluba biedrs Aleksandrs Skreivers, kurš aci pret aci stājās pret Krievijas pārstāvi Vitāliju Farhutdinovu. Arī vairākkārtējam Latvijas čempionam pankrationā Skreiveram šī bija veiksmīga diena un viņš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu izcīnīja uzvaru pēc punktiem.

     [+] [-]

, 2014-03-21 14:01, pirms 10 gadiem
Kāpēc nav raksta par prestižo KOK 2014 kurā startēja Kristaps Bulmeisters, kuru starp citu vakar radija Eurosport? par Latvia Open 2014 arī tikai foto galerija.. SC nedari tā..

     [+] [-]

, 2014-03-21 15:23, pirms 10 gadiem
Ko tad tu gribeeji? Te pat par UFC neliek, kur nu veel Eurosport raadiitos utt

     [+] [-]

, 2014-03-21 19:46, pirms 10 gadiem
te jau pēc paša iniciatīvas liek ziņas, ne?