Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonss: „Gribētu cīņu pēc boksa noteikumiem ar Kļičko”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonss: „Gribētu cīņu pēc boksa noteikumiem ar Kļičko”
Džons Džonss
Foto: mmaweekly.com

Planētas labākais MMA cīkstonis, UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (18-1-0), kuram šo sestdien jāaizvada titula aizstāvības cīņa pret obligāto titula pretendentu Aleksandru Gustafsonu (15-1-0), pēc šīs divkaujas nebūtu pret aizvadīt boksa maču ar kādu no brāļiem Kļičko.

Nesen britu bokseris Taisons Fjurijs, kuram stāv priekšā divpadsmit raundu boksa mačs ar bijušo WBA smagā svara čempionu Deividu Heju, izsauca uz cīņu UFC smagā svara čempionu Keinu Velaskezu (12-1-0).

"Pēc tam, kad būšu sakāvis Heju, es gribu cīnīties pret Keinu Velaskezu un nevis ar Kļičko, jo viņš nemaz nevēlas cīņu ar mani. Es gribu kādu, kurš grib cīņu. Velaskezs cīnīsies," pirms mēneša ārzemju masu medijiem klāstīja Taisons Fjurijs.

"Cīņu pret Velaskezu tiešraidē rādīs kanāls HBO un to redzēs visi. Gribu ar viņu cīnīties būrī. Tas nav joks, es patiešām cīnīšos ar Velaskezu, kad uzvarēšu Heju. Ja UFC prezidents Dana Vaits atradīs naudu, tas notiks. Viņš jau man ir izdarījis piedāvājumu par pusotru miljonu mārciņām," piebilda Fjurijs.

Fjurija piemēram sekojis pasaules labākais MMA cīkstonis neatkarīgi no svara kategorijas Džons Džonss, kurš izteicis vēlēšanos uzvilkt boksa cimdus un paspēkoties ar kādu no brāļiem Kļičko: „Doma izmēģināt savus spēkus boksā paliek aizvien reālāka. Es gribētu pacīnīties ar kādu no brāļiem Kļičko. Patiešām daudz par to esmu domājis, un, iespējams, man tuvākajā nākotnē izdosies īstenot šo sapni.”

„Kāpēc gan nepamēģināt? Kāpēc neļaut sev iespēju kļūt par leģendāru čempionu divos tik dažādos sporta veidos? Cilvēki var domāt, ka esmu jucis, taču es sevi netaisos iegrožot kaut kādos rāmjos.”

„Man ir spēcīgs zods, cīņā esmu taktisks un zālē trenējos ļoti uzcītīgi. Esmu pārliecināts, ka spēju izstudēt jebkuru savu pretinieku līdz pašiem sīkumiem, un neredzu iemeslus kāpēc lai es nevarētu konkurēt ar brāļiem Kļičko. Kas zina varbūt man izdotos pat uzvarēt,” prātoja Džonss.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

  +2 [+] [-]

, 2013-09-19 22:10, pirms 11 gadiem
bez elkoņiem būtu grūti.

     [+] [-]

, 2013-09-20 10:45, pirms 11 gadiem
ozol1 rakstīja: bez elkoņiem būtu grūti.
Bez izredzēm.

     [+] [-]

, 2013-09-20 10:46, pirms 11 gadiem
Briedis viņu sasistu

     [+] [-]

, 2013-09-20 16:33, pirms 11 gadiem
Tikai ne Džonss! Līdz šim man viņš likās viens no inteliģentākajiem UFC, bet izrādās tāds pats sapņotājs! Pilnīgi nekādu izredžu pret Vladimiru nebūtu! 1/20

     [+] [-]

, 2013-09-21 19:08, pirms 11 gadiem
Gunarelli rakstīja: Tikai ne Džonss! Līdz šim man viņš likās viens no inteliģentākajiem UFC, bet izrādās tāds pats sapņotājs! Pilnīgi nekādu izredžu pret Vladimiru nebūtu! 1/20
Drīkst uzzināt, kāpēc tev viņš likās viens no inteliģentākajiem?
Un tu saki, ka viņam nav nekādu izredžu, bet pēc mirkļa pats saki, ka viņam ir 5% iespēja

     [+] [-]

, 2013-09-22 12:32, pirms 11 gadiem
Luca Toni rakstīja: Drīkst uzzināt, kāpēc tev viņš likās viens no inteliģentākajiem?
Un tu saki, ka viņam nav nekādu izredžu, bet pēc mirkļa pats saki, ka viņam ir 5% iespēja
Nu, baigais umņiks tu esi! Aizej apmierini sevi un viss būs kārtībā!