Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rokholds savu pirmo UFC titula aizstāvības cīņu vēlas aizvadīt ar Belfortu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rokholds savu pirmo UFC titula aizstāvības cīņu vēlas aizvadīt ar Belfortu
Lūks Rokholds (no labās) kopā ar Vitoru Belfortu
Foto: sherdog.com

Jaunais UFC vidējā svara čempions Lūks Rokholds (15-2-0) savu pirmo obligāto titula aizstāvības cīņu vēlas aizvadīt ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (25-11-0), kurš viņam pirms diviem gadiem sarūpēja sāpīgu zaudējumu.

Trīsdesmit vienu gadu vecais amerikāņu cīkstonis Lūks Rokholds par UFC vidējā svara čempionu kļuva pirms nedēļas no troņa gāžot savu tautieti Krisu Veimanu (13-1-0), sarūpējot tam pirmo zaudējumu karjerā.

Jaunais čempions atvieglojis UFC vadībai darbu viņa nākamās cīņas plānošanā un pats izdomājis, ar ko aizvadīs savu pirmo titula aizstāvības cīņu. Viņš nākamā gada jūlijā cīņu šovā “UFC 200” vēlas cīnīties ar trīsdesmit astoņus gadus veco bijušo UFC pussmagā svara čempionu brazīlieti Vitoru Belfortu, kurš Rokholdu pirms diviem gadiem smagi nokautēja.

Lai arī Belforts savā pēdējā aizvadītajā cīņā visai efektīvi nokautēja leģendāro Denu Hendersonu (31-14-0), teorētiski uz papīra viņš šobrīd nav tas atbilstošākais titula pretendents, taču Rokholds šo cīņu ar brazīlieti vēlas vairāk par visu.
Jāatzīmē, ka Vitors šogad jau cīnījās par UFC vidējā svara čempiona jostu ar tobrīd tronī sēdošo Krisu Veimanu, bet piedzīvoja zaudējumu ar tehnisko nokautu.

Neskatoties uz visu, globāli skatoties Vitors Belforts tomēr nav tas sliktākais titula pretendents. Viņa revanša mačs ar Lūku Rokholdu varētu sacelt pamatīgu ažiotāžu un pieļaujams, ka čempionam sarūpētu atbilstošu konkurenci.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...