Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas džudo juniori dodas uz U21 Eiropas čempionātu Bukarestē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas džudo juniori dodas uz U21 Eiropas čempionātu Bukarestē
Eiropas U21 čempionāts
Foto: eju.net

Četri Latvijas junioru izlases dalībnieki startēs Eiropas U21 čempionātā, kas no 19.-20. septembrī risināsies Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē.

Latvijas komandas sastāvs: Mihails Šteinbuks -73 kg (Makkabi, Rīga), Filips Mikuckis -81 kg (LIDO, Rīga), Gļebs Talalujevs -81 kg (LIDO, Rīga), Romāns Solovjovs -90 kg (LIDO, Rīga). Mūsu izlases treneris ir Papuna Hupenija, tiesnesis - Germans Šteinbuks.

Visi četri sportisti ir veiksmīgi startējuši atlases periodā un iekļuvuši liela mēroga turnīru labāko astotniekā. Mihails Šteinbuks ir izcīnījis piektās vietas Eiropas Džudo savienības (EJU) turnīros Vroclavā un Prāgā, kā arī Brēmenes "Masters" sacensībās. Filips Mikuckis ieguvis septītās vietas EJU turnīros Sanktpēterburgā un Vroclavā. Gļebs Talalujevs izcīnījis septīto vietu turnīrā Vroclavā. Romāns Solovjovs ieguvis bronzas godalgu Brēmenes "Masters" turnīrā un septīto vietu turnīrā Prāgā.

Diviem no izlases dalībniekiem ir lielā Eiropas junioru meistarsacīkšu pieredze. Šteinbuks šajā līmenī startēs ceturto reizi, bet Talalujevs - trešo reizi. Mikuckis un Solovjovs ir šo meistarsacīkšu debitanti.

Izmantotie resursi:
www.judo.org.lv