Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Baltijas čempions Sauļus Bucius cīnīsies Francijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Baltijas čempions Sauļus Bucius cīnīsies Francijā
Saeimas deputāts Gunārs Rusiņš un Sauļus Bucius
Foto: Uģis Grantiņš

Lietuviešu vieglā svara cīkstonis Sauļus Bucius (9-7-1), kurš šā gada sākumā tika kronēts par Baltijas čempionu, 10. novembrī Francijā šova „Ring of Fire 2” ietvaros aizvadīs divu raundu cīņu ar Francijas vieglā svara čempionu Tediju Violetu (7-0-0)

Šā gada martā šovā „TM Fighting Grand Prix 2013” lietuviešu vieglā svara cīkstonis Sauļus Bucius pēc punktiem uzvarot mūs Edgaru Skrīveri (7-2-0) tika kronēts par jauno Baltijas vieglā svara čempionu, bet tagad lietuvietis iet tālāk…

Savu nākamo divkauju Bucius aizvadīs 10. novembrī, kas Latvijā ir Mārtiņdiena, pret līdz šim nesakauto Francijas vieglā svara čempionu Tediju Violetu.

Lai arī Sauļusa sakauto sportistu vidū ir jau pieminētais Skrīvers, Džimijs Immonens (5-8-0), Abduls Gujirbegovs (2-2-0), Viktors Tomasēvičs (6-6-1) u.c., kluba „Old school” sportists Violets priekš leiša ir pēdējā laika nopietnākais pretinieks.

Tedijs par spēcīgu atlētu tiek uzskatīts ne tikai tāpēc, ka viņš septiņās aizvadītajās cīņās visās izcīnījis uzvaras un ticis kronēts par Francijas čempionu, bet arī tāpēc, ka starp viņa „upuriem” ir Eiropā labi zināmie Araiks Margarians (17-8-0), Moktars Benkači (9-4-0) un Stīvs Polifonte (7-2-0).

Buciusa – Violeta cīņa būs parasts reitinga mačs, kura formula būs divi raundi pa piecām minūtēm.

Izmantotie resursi:
MMA-KNIGHT.LT The Knight Of Plunge MMA Fighting...
«TM FIGHTING TEAM» - TM Fighting Grand Prix
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...