Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tiago Silva papildinājis WSOF rindas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tiago Silva papildinājis WSOF rindas
Tiago Silva
Foto: mmako.net

Savu profesionālā MMA cīkstoņa karjeru kriminālajos noziegumos apsūdzētais bijušais UFC cīkstonis Tiago Silva (16-3-0) turpinās MMA organizācijas WSOF rindās. Pagaidām nav zināms brazīlieša debijas datums, taču zināms, ka viņa pirmais pretinieks būs cits bijušais UFC cīkstonis, amerikānis Ronijs Markes (15-3-0).

Slavenā kikboksera Reja Sefo vadītā MMA organizācija WSOF savu pussmagā svara divīziju papildinājusi ar brazīliešu atlētu Tiago Silvu, kurš piedalīsies organizācijas rīkotajā pussmagā svara turnīrā un jau pirmajā cīņā (pusfinālā) dūres krustos ar kolēģi no UFC laikiem Roniju Markesu.

Šajā turnīrā piedalīsies arī pirms diviem gadiem no UFC rindām atbrīvotais Mets Hamils (11-5-0), taču ceturtais turnīra dalībnieks (Hamila pretinieks) vēl tiek meklēts.

Atgādinām, ka pagājušais gads priekš trīsdesmit divus gadus vecā tobrīdējā UFC cīkstoņa Tiago Silvas bija gana smags un notikumiem bagāts. Februārī viņš tika arestēts par bruņotu uzbrukumu savai bijušajai sievai un viņas jaunajam mīļotajam, par ko sportistam draudēja reāla brīvības atņemšana uz ilgu laiku.

Uzreiz pēc šī incidenta UFC lauza līgumu ar brazīliešu sportistu un organizācijas prezidents Dana Vaits publiski apsolīja, ka Tiago Silva vairs nekad necīnīsies zem UFC karoga.

Taču četrus mēnešus vēlāk no Tiago tika noņemtas visas pret viņu celtās apsūdzības un UFC sportistam piedāvāja atgriezties atpakaļ un atjaunot līgumu.

Kā visi atceramies, Silvas prieki bija īsi, un jau divas nedēļas pēc līguma atjaunošanu starp sportistu un organizāciju, UFC atkal to lauza, jo interneta vidē parādījās video, kurā Tiago bija redzams narkotisko vielu iespaidā draudēdams ar ieroci savai bijušajai sievai.

Cerams, ka Tiago Silvas visas nedienas ar likumu ir aiz muguras un viņš WSOF rindās rādīs skaistas cīņas un beidzot varēs nostiprināties pasaules pussmagā svara divīzijas reitingos.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...