Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC prezidents uzskata, ka Overīms apzināti izvairās no Dos Santosa

Jānis Pārums

UFC prezidents uzskata, ka Overīms apzināti izvairās no Dos Santosa
Alisters Overīms
Foto: mmajunkie.com

Pēc Alistera Overīma (37-13) uzvaras februāra sākumā pār Frenku Miru (16-9) daudzi MMA cienītāji cerēja viņu ieraudzīt pret bijušo pasaules čempionu Žunioru Dos Santosu (16-3), taču...

UFC prezidents Dana Vaits atzinis, ka viņam radies iespaids, ka Overīms apzināti izvairās no cīņas pret Dos Santosu, tāpēc arī paziņojis, ka līdz vasarai vēlas atpūsties. Jāatgādina, ka iepriekš, kad Dos Santoss vēl bija čempiona statusā, divreiz tika atcelta abu cīkstoņu cīņa.

Vispirms turnīrā UFC 146 Overīma asinīs tika konstatēts sintētiskais testosterons un viņš tika atstādināts no cīņām uz gadu, bet pēc tam pirms UFC 160 Overīms guva savainojumu. Pēc tam Dos Santoss paziņoja, ka vairs negrib pārrunāt iespējamo cīņu pret holandieti.

Ļoti ticams, ka par Dos Santosa nākamo pretinieku kļūs Treviss Brauns (17-5-1), kurš pagājušā gada decembrī nokautēja Džošu Bārnetu.