Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC cīkstonis Reza Madadi drīzumā iznāks no cietuma

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC cīkstonis Reza Madadi drīzumā iznāks no cietuma
Reza Madadi
Foto: thefightershub.com.au

Bijušais UFC vieglā svara cīkstonis Reza "Trakais suns" Madadi (13-3-0), kurš izcieš sodu Zviedrijas cietumā par ļoti dārgas dizaineru veidotas rokas somiņas zādzību , drīzumā par labu uzvedību varētu tikt priekšlaicīgi atbrīvots un maijā atgriezīsies arī ringā.

Trīsdesmit piecus gadus vecais irāņu izcelsmes zviedru cīkstonis Reza Madadi pērnā gada maijā uz aizdomu pamata tika arestēts par 150,000 ASV dolāru vērtas dizaineru veidotas rokas somiņas zādzību. Tiesa viņu atzina par vainīgu un sportistam piesprieda pusotra gada cietumsodu. Uzreiz pēc sprieduma paziņošanas, ar Madadi līgumu lauza arī UFC.

Madadi ieslodzījumā pavadījis jau sešus mēnešus un par labu uzvedību drīzumā būs uz brīvām kājām. Līdz ar Reza atbrīvošanu, aktivizējušas runas arī par viņa atgriešanos cīņu apritē.

Zviedru masu mediji baumo, ka Reza Madadi pirmā cīņa pēc soda izciešanas notiks jau šā gada 3. maijā zem Zviedru MMA organizācijas „Superior Challenge” karoga. Jāatgādina, ka Madadi pirms līguma parakstīšanas ar UFC bija šīs organizācijas vieglā svara čempions.

Irāņu atlēta pretinieks būšot cits bijušais UFC cīkstonis, kura īpašumā pašreiz atrodas „Suprerior Challenge” vieglā svara čempiona tituls - Antons Kuivanens (20-7-0).

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-15 00:36, pirms 10 gadiem
kaunpilns noziegums - rokas somiņas zādzība