Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Svēršanās procedūra: Gluhovs 4 kg vieglāks par Gārneru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Svēršanās procedūra: Gluhovs 4 kg vieglāks par Gārneru
Kenijs Gārners (no kreisās) un Konstantīns Gluhovs pirms viņu revanša cīņas
Foto: mixfight.ru

Sanktpēterburgā (Krievijā) notika oficiālā sportistu svēršanās procedūra pirms rītdienas cīņas šova „M-1 Challenge 46” , kura ietvaros Latvijas titulētākais smagsvars Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (26-14-0) aizvadīs revanša cīņu ar bijušo M-1 Global smagā svara čempionu Keniju Gārneru (12-5-0).

Tradicionālajā cīkstoņu svēršanās procedūrā vieglāks izrādījās mūsu Konstantīns Gluhovs, kurš svēra 114,3 kilogramus. Savukārt Kenija Gārnera svars bija gandrīz par četriem kilogramiem lielāks – 117, 8 kilogrami. Jāatzīmē, ka kopš sportistu pirmās savstarpējās cīņas abi cīkstoņu svari ir mainījušies – Gluhovs par 4 kg kļuvis smagāks, savukārt Gārners kļuvis divus kilogramus vieglāks.

„Esmu labā fiziskā formā. Beidzot esmu pilnībā atlabis no traumas (ribu lūzuma – J.E.), kura man bija pirms pēdējās cīņas ar Mihailu Gazajevu, kā arī aizvadīju labu sagatavošanās posmu,” pēc svēršanās procedūras vēstīja Konstantīns Gluhovs.

„Ir sanācis tā, ka gan es, gan Kenijs pēdējās divās cīņās esam piedzīvojuši zaudējumus, tāpēc mēs abi esam ļoti labi motivēti izcīnīt uzvaru. Zaudēt vairs nedrīkst - to saprotu gan es, gan viņš, tāpēc cīņa būs ļoti saspringta un interesanta. Atdošu visus spēkus, lai uzvarētu. Man nav tiesību zaudēt. Sanktpēterburga man ir kā otrās mājas, jo šeit bieži esmu startējis, šeit man ir daudz līdzjutēju”

"Būs skarba cīņa, jo neviens negrasās padoties," piebilda Latvijas cīkstonis. "Līdzjutējiem, kas vēros šo cīņu, tā patiks."

Arī Kenijs Gārners, kurš nesen zaudēja savu M-1 smagā svara čempiona titulu cīņā ar poli Damianu Grabovski (19-1-0) uzskata, ka šī cīņa būs ļoti interesanta un asumiem bagāta.

„Pirmajā cīņā ar Gluhovu mana kļūda bija tā, ka es nenovērtēju pretinieku un tāpēc arī zaudēju. Taču šoreiz vairs tā nebūs un es izcīnīšu pārliecinošu uzvaru. Domāju, ka cīņa neilgs ilgāk par otro raundu”, pārliecināts amerikāņu smagsvars.

Konstantīna Gluhova - Kenija Gārnera pirmā cīņa

)

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Kas šajā cīņā uzvarēs?

  • 38

  • 7

  • 1


     [+] [-]

, 2014-03-13 19:53, pirms 10 gadiem
ta nekas smagaak kritiisun tad rippos raussiits

     [+] [-]

, 2014-03-14 01:36, pirms 10 gadiem
Smiekli nak pa to resno ņegru, veretu Kostja viņu ar papēdi galvā grieztajā norubit. Skats!

     [+] [-]

, 2014-03-14 18:12, pirms 10 gadiem
Gluhova cīņu tiešraidē var skatīties šeit: M1Global.tv