Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

K-1 čempions Ernesto Hūsts atgriezīsies ringā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

K-1 čempions Ernesto Hūsts atgriezīsies ringā
Ernesto Hūsts
Foto: muayguy.com

Četrdesmit astoņu gadu vecumā atsākt profesionālā sportista karjeru izdomājis četrkārtējais prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix” čempions Ernesto „Mr. Perfektais” Hūsts, kuram 23. martā Japānā ieplānota cīņa ar amerikāni Tomasu Stenliju.

Par atgriešanos cīņu apritē slavenais kikbokseris, kurš ringā nav kāpis kopš 2006. gada, paziņoja vakarnakt ar sava Facebook.com profila starpniecību. Pēdējo cīņu Hūsts aizvadīja pirms astoņiem gadiem turnīrā „K-1 World Grand Prix 2006”, pusfināla mačā pēc punktiem piekāpjoties citai K-1 zvaigznei Semijam Šīltam.

Pēc aiziešanas no aktīvās sporta Ernesto pievērsās trenera darbam. Starp viņa slavenākajiem audzēkņiem ir kikbokseri Ašvins Balraks, Tairons Spongs un Pols Slovinskis, kā arī viņš palīdzējis pieslīpēt sitienu tehniku MMA cīkstoņiem Petam Berijam un Fjodoram Jemeļjaņenko.

Ernesto Hūsta pretinieks būs mazpazīstamais četrdesmit piecus gadus vecais amerikāņu kikbokseris Tomass Stenlijs. Salīdzinājumā ar bijušo čempionu Hūstu, Stenlijs ir vidējā līmeņa sportists, kurš pateicoties sava nākamā pretinieka slavenajam vārdam beidzot nonāks slavas saulītē.

Viņu cīņa notiks 23. martā Japānas pilsētā Nagojā cīņu šova „Hoost Cup: Legend” ietvaros. Tas būs standarta K1 mačs ar cīņas formulu trīs raundi pa trim minūtēm.

„Zinu, ka daudzi cilvēki teiks, ka esmu jucis, jo atgriežos ringā… Iespējams, ka tāds arī esmu, taču tas ir mans lēmums,” portālam muayguy.com savus atgriešanās iemeslus skaidroja leģendārais Ernesto Hūsts.

„Pagaidām man nav plāns cīnīties ar labākajiem no labākajiem, bet, ja man tas viss iepatiksies - es turpināšu, taču, ja nē – apstāšos. Man patīk sajūtas kādas ir sagatavošanās posmā pirms cīņām un tikai tagad esmu aptvēris, ka man tas visu laiku ir trūcis.”

)

Izmantotie resursi:
Muay Guy | A South African Nak Muay's...

     [+] [-]

, 2014-03-12 14:14, pirms 10 gadiem
Nu ja kādu "bomzi" iegrūstu viņam pretī, tad varētu būt interesanti apskatīties. Ja kaut ko nopietnāku - neticu.

     [+] [-]

, 2014-03-12 19:51, pirms 10 gadiem
Balraks jau cik gadi kā sēž.