Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kamidži: „Pie mūsu laulības izjukšanas ir vainīgs kokaīns”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kamidži: „Pie mūsu laulības izjukšanas ir vainīgs kokaīns”
Tiago Silva (no kreisās) ar savu bijušo sievu Taisu Kamidži
Foto: brazilianvoice.com

Bijušā UFC pussmagā svara cīkstoņa Tiago Silvas, kuru pirms nedēļas arestēja par bruņotu uzbrukumu, bijusī sieva Taisa Kamidži uzskata, ka sportista dzīvi sabojājusi narkotiku lietošana, kas viņu novedusi pie paranojas, ziņo uol.com.br

Brazīliešu džiu – džitsu trenere Taisa Kamidži kopā ar Tiago Silvu laulībā nodzīvoja astoņus gadus. Sieviete uzskata, ka viņu laulību pie kraha noveda viņas bijušā vīra pārmērīgā agresija un narkotiku lietošana.

„Mums bija labas attiecības, kontaktējāmies katru dienu un mēs respektējām viens otra izvēli. Pēdējās trīs nedēļas viņš bija neadekvāts. Es domāju, ka tas ir narkotiku lietošanas rezultāts,” sava bijušā vīra problēmu cēloni komentēja Kamidži.

„Mūsu laulība tika šķirta 2012. gadā, jo kopdzīves laikā man nācās saskarties ar agresīvu un nesavaldīgu cilvēku. Taču es nekad nevērsos policijā, jo baidījos no viņa reakcijas.”

„Pie mūsu laulības izjukšanas ir vainīgs kokaīns. Tiago vienmēr sevi uzskatījis augstāk par likumu. Mana kaimiņiene bija informēta par to, ja izdzirdēs kaut kādus bļāvienus, lai zvana policijai. Kokaīns viņā radīja paranoju. Es ilglaicīgi tiku pakļauta vardarbībai, taču vienmēr esmu to slēpusi, jo baidījos no viņa atriebības.”

Silvas – Kamidži attiecības kulmināciju sasniedza pirms nedēļas, kad MMA cīkstonis bruņojies ar šaujamieroci iegāja Pablo Popoviča brazīliešu džiu – džitsu skolā un draudēja nošaut viņa bijušo sievu un tās jauno sirds āķīti Popoviču.

Kā jau iepriekš ziņojām, viss beidzās ar Silvas arestu, kā arī pateicoties šim izgājienam, brazīliešu sportists zaudēja līgumu ar UFC. Tagad brazīlietis atrodas apcietinājumā un tuvāko nedēļu laikā stāsies tiesas priekšā.

Izmantotie resursi:
UOL - O melhor conteúdo

  -1 [+] [-]

, 2014-02-12 21:42, pirms 10 gadiem
Ceru, ka viņš tur sēdēs ilgi!'
+ varēs kamerā rubīties ar nigeriem un latino bandām - lai tur rāda krutumu, nez cik ilgi.....