Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kongo pirmais pretinieks Bellator rindās – Marks Godbīrs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kongo pirmais pretinieks Bellator rindās – Marks Godbīrs
Čeiks Kongo
Foto: 5thround.com

Nesen uz Bellator no UFC pārnākušais franču smagsvars Čeiks Kongo (18-8-2) beidzot uzzinājis savu pretinieku, ar kuru krustos dūres debijā Bellator rindās. Tas būs cits šīs organizācijas debitants, britu sportists Marks Godbīrs (8-1-0).

Čeiks Kongo ar Marku Godbīru dūres krustos 27. septembrī šovā „Bellator 101”, kurā risināsies Bellator smagā svara turnīra devītās sezonas pusfināla cīņas.

Trīsdesmit astoņus gadus vecais Kongo, kurš profesionālajā MMA ir gandrīz trīspadsmit gadu, no pēdējām septiņām divkaujām uzvarējis četrās, bet vienreiz cīnījies neizšķirti ar Trevisu Braunu (15-1-1). Pēdējā aizvadītajā mačā smagsvars piekāpās Roja Nelsona (19-8-0) priekšā un bija atlaists no UFC rindām.

Bijušā KOTR smagā svara čempiona nozīmīgākie panākumi ir uzvaras pār Mirko „Krokopu” Filipoviču (28-10-2), Polu Buentello (33-15-0), Denu Evensenu (11-4-0), Aserio Silvu (15-8-0), Petu Beriju (8-6-0) un Šonu Džordanu (15-4-0).
Savukārt divdesmit deviņus gadus vecais Godbīrs salīdzinājumā ar savu pretinieku profesionālajā MMA ir tikai kopš 2009. gada. Viņš kopumā aizvadījis deviņus mačus, no kuriem tikai vienā piedzīvojis zaudējumu. Vienīgo sakāvi britu smagsvaram sarūpējis viņa tautietis, līdz šim neuzvarētais Entonijs Teilors (5-0-0).

Pagaidām pēdējo reizi Marks Godbīrs ringā kāpis pērnā gada martā, kad ar tehnisko nokautu uzvarēja titulēto rumāņu kikbokseri Katalinu Zmaradenču (7-4-0). Principā, rumānis Godbīra statistikā ir viens no nopietnākajiem pretiniekiem, kuru viņš ir uzveicis. Vēl viņu „upuru” sarakstā ir Maliks Mereds (14-11-0) un Freizers Opi (10-5-0), bet pārējie oponenti ir ar gauži bēdīgu statistiku.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...