Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arlovskis: „Uzvara pār Kailu kļūs par pirmo soli pretī atgriešanās UFC”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis: „Uzvara pār Kailu kļūs par pirmo soli pretī atgriešanās UFC”
Andrejs Arlovskis
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Andrejs Arlovskis (19-10-0), kurš 14. septembrī šova „WSOF 5” ietvaros krustos dūres ar bijušo KOTC pussmagā svara čempionu Maiku Kailu (20-9-1), uzskata, ka uzvara pār amerikāni ir pirmais solis ceļā uz atgriešanos UFC rindās.

„Man ir tikai viens mērķis – čempiona josta apkārt manam viduklim. Domāju, ka ar to viss pateikts. Darīšu visu iespējamo, lai atkal kļūtu par čempionu un es zinu, ka man tas ir pa spēkam. Šī mērķa sasniegšanai es trenējos pie Grega Džeksona un sparingoju ar pasaules labākajiem MMA cīkstoņiem,” savus nākotnes plānus atklāja Andrejs Arlovskis, kurš savā pēdējā cīņā pēc punktiem piekāpās Entonijam Džonsonam, kas pārtrauca baltkrieva četru cīņu uzvaru sēriju.

„Saprotu, ka līdz titulam man vēl tāls ceļš ejams, taču es sava mērķa sasniegšanai tuvojos soli pa solim, un divkauja ar Maiku Kailu būs kārtējais lielais solis tuvāk manam mērķim.”

„Vēlos atgriezties UFC. Visi pasaules labākie smagsvari šobrīd startē tieši UFC un pirmais solis ceļā uz atgriešanos šīs organizācijas rindās būs uzvara pār Kailu. Bet tālāk redzēsim kā viss iegrozīsies.”

Jāatzīmē, ka bijušajam organizāciju UFC, WEC un Strikeforce cīkstonim Maikam Kailam debijā WSOF rindās bija paredzēta cīņa ar bijušo UFC cīkstoni Entoniju Džonsonu (15-4-0), taču Džonsons treniņos guvis savainojumu kā dēļ nevar aizvadīt šo maču Kailu un viņa vietu ieņēma cita bijusī UFC zvaigzne Andrejs Arlovskis.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-11 11:22, pirms 11 gadiem
tam orlosvksim nav ko darit ufc. ja dabus pa muti no kaila jamet sportam ar roku.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-11 12:50, pirms 11 gadiem
Iesaku apskatīties kādu video interviju ar Arlovski. Dialogs ar viņu ir kā ar 3 gadīgu bērnu - viņš atbild tikai ar nopietnu jā vai nē un visu laiku ir jāturpina viņam uzdot jautājumi, lai saruna raisītos, citādāk ir klusums
Attiecīgi pēc tam būs grūti ar kaut nelielu nopietnības piedevu uztvert viņa izteikumus.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-11 15:07, pirms 11 gadiem
lolnē