Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Veidmans: "Domās jau gatavojos revanša cīņai pret Silvu"

Jānis Pārums

Veidmans: "Domās jau gatavojos revanša cīņai pret Silvu"
Kriss Veidmans
Foto: mmajunkie.com

Amerikāņu cīkstonis Kriss Veidmans (10-0-0), kurš aizvadītajā nedēļas nogalē otrajā raundā nokautēja brazīlieti Andersonu Silvu (33-5-0) un kļuva par jauno UFC vidējā svara čempionu, pastāstīja, kā viņu sagaidīja dzimtenē un atklāja, ka domās jau gatavojas iespējamajai revanša cīņai. Tiesa, Silva iepriekš ir izteicies, ka turpmāk vairs necīnīsies par titulu.

"Atgriešanās mājās bija traka. Visa mana māja bija ar apsveikuma plakātiem. Visi mani kaimiņi bija nomodā pat divos naktī, gaidot, kad ieradīšos. Viņi nezināja konkrētu laiku, kad atgriezīšos. Simtiem ļaužu pie mājas durvīm mani sagaidīja. Viņi mani sagaidīja stāvot pie mājas un sarīkojot uguņošanu. Tas bija kaut kas traks. Tagad visi zina, kur es dzīvoju. Šodien kāds puisēns pieklauvēja pie manām durvīm un palūza autogrāfu un kreklu," par sagaidīšanu pastāstīja Veidmans.

Daudzi bija pārsteigti, ka oficiālais Veidmana honorārs cīņā pret Silvu bija vien 48 000 ASV dolāru. Tiesa, vēl 50 000 dolāru viņš saņēma kā cīņas šova labākā nokauta autors, taču jebkurā gadījumā jaunā čempiona ienākumi aizvadītajā cīņā neizskatās tā, kā viņš būtu pelnījis. Veidmans gan pats atteicies komentēt naudas jautājumu, piebilstot, ka viņu apmierina esošā sistēma.

"Ļaujiet man vienkārši teikt, ka esmu laimīgs būt par daļu no UFC. Pie tā arī paliksim," uzsvēra cīkstonis. "Paldies visiem līdzjutējiem un ikvienam, kas man ticēja. Man žēl, ka mana personība un kaisle nepalīdzēs man pilnībā atslābināties, jo es jau domāju par iespējamo revanšu, domās tam gatavojos, lai vēlreiz uzvarētu Silvu un izskatītos vēl labāks [nekā pirmajā cīņā]."

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2013-07-11 19:07, pirms 11 gadiem
Nebūs nekāds revanšs, jo var redzēt, ka Silvam apnicis kauties, kaujas tikai, jo ir līgums, ka vel 10 fighti palikuši...

  -1 [+] [-]

, 2013-07-11 21:45, pirms 11 gadiem
Nu jā, tikai Silvam tur maza teikšana. Kā onkulis Dana liks, tā būs.

     [+] [-]

, 2013-07-14 07:17, pirms 11 gadiem
nu re. jau pat datums zināms.

One week after Chris Weidman shocked the world with his second-round knockout of Anderson Silva at UFC 162, what may be the biggest rematch in MMA history has been announced. Saturday on ESPN SportsCenter, UFC President Dana White made it official: on December 28, Weidman and Silva will meet again for the UFC middleweight title in the main event of UFC 168 at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada .

In the co-main event, UFC women's bantamweight champion Ronda Rousey defends her crown in another highly anticipated rematch against rival Ultimate Fighter 18 coach Miesha Tate.