Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skrīvers nākamo maču aizvadīs ar Sergeju Drobu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skrīvers nākamo maču aizvadīs ar Sergeju Drobu
Edgars Skrīvers
Foto: Uģis Grantiņš

Latvijas viens no labākajiem vieglā svara MMA cīkstoņiem Edgars Skrīvers (7-2-0), kurš martā cīņā par vakanto Baltijas čempiona titulu pēc punktiem piekāpās Sauļusam Buciusam (9-7-1), šo zaudējumu mēģinās nolīdzināt 20. aprīlī šovā „TM fight arena selection”, kur dūres krustos ar lietuvieti Sergeju Drobu (2-4-1).

Divas nedēļas atpakaļ „TM fighting team” sportists Edgars Skrīvers aizvadīja savas karjeras līdz šim nozīmīgāko maču… Viņš cīņā par vakanto Baltijas vieglā svara čempiona titulu tikās ar pieredzējušo Lietuvas sportistu Sauļusu Buciusu. Aizvadot visus atvēlētos raundus, uzvaru pēc punktiem izcīnīja Bucius, kurš tika kronēts par jauno Baltijas čempionu.

Šis zaudējums pārvilka strīpu Skrīvera divos gados uzkrātajai septiņu cīņu uzvaru sērijia. Edgars ir optimisma pilns, lai nolīdzinātu šo zaudējumu ar uzvaru pār Drobu.

„Nu ko, draugi, izskatās, ka mana nākamā cīņa būs ātrāk nekā plānots, upuris jau atrasts...,” savu prieku par gaidāmo cīņu caur savu Twitter kontu neslēpa Edgars Skrīvers.

Iespējams, ka ir par agru priecāties, jo, lai arī Sergejam Drobam nav tā labākā statistika, viņš dēļ savas agresīvās dabas ir bīstams cīkstonis. Priekš māņticīgajiem – leitis savas vienīgās divas uzvaras izcīnījis pār latviešiem Sergeju Lapinu (0-1-0) un Juriju Brici (0-1-0) un sola arī trešo...

Zaudējumi piedzīvoti pret salīdzinoši spēcīgiem cīkstoņiem – Riku Škreiteru (9-5-0), Janni Rantanenu (3-8-2), Sašu Šarmu (3-0-0) un Vaidu Ceponi (2-4-0). Viņš arī cīnījies neizšķirti ar šobrīd Baltijā ļoti augsti vērtēto Tadu Aleksoni (5-6-1).

Par Drobu interesants fakts - viņš 2009. gadā uzsākot karjeru startēja svarā līdz 96 kg, pirms gada viņš bija nometies līdz 72 kg, bet šogad tas startē svarā līdz 66 kg.

Izmantotie resursi:
«TM FIGHTING TEAM» - TM Fighting Grand Prix

  -1 [+] [-]

, 2013-04-11 22:48, pirms 11 gadiem
Nolīdzināt zaudējumu var kā- pareizi, uzvarot revanša mačā Buciusu.
Nevis atrodot upuri, kuram zaudējumu vairāk nekā uzvaru.