Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džeims Tomsons Īrijā pārspējis UFC cīkstoni Kolinu Robinsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeims Tomsons Īrijā pārspējis UFC cīkstoni Kolinu Robinsonu
Džeims Tomsons
Foto: sherdog.com

Atgriešanos ringā pēc divu gadu garas pauzes ar uzvaru atzīmējis bijušais PRIDE smagā svara cīkstonis Džeims Tomsons (19-14-0), kurš Īrijā cīņu šovā „UXC - Underdog Xtreme Championships 2” otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica bijušo UFC cīkstoni Kolinu Robinsonu (10-12-0).

Par trīsdesmit piecus gadus veco britu smagsvaru Džeimsu Tomsonu nebija dzirdams jau ilgāku laiku. Pēdējo reizi bijušais kādreiz vadošo organizāciju PRIDE, DREAM, EliteXC, Cage Rage cīkstonis ringā bija manīts 2012. gada maijā. Toreiz viņš visai negaidīti pēc punktiem uzveica bijušo Strikeforce talantu Bobiju Lešliju (10-2-0) un nozuda no cīņu sporta aprites.

Gigantiskā Tomsona atgriešanās cīņu apritē notika 1. martā Īrijā pret MMA veterānu Kolinu Robinsonu, kurš cīņas sporta vēsturē iegājis ar divām cīņām UFC rindās.

Ne viens, ne otrs sportists vairs nav tajā labākajā formā un abu vecumā būtu laiks domāt par cimdu kāršanu uz nagliņas. Līdz ar to cīņa bija tāda samocīta, kas kārtējo reizi parādīja, ka šo cīkstoņu labākie gadi sen ir aiz muguras. Uzvaru otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Tomsons, kuram tas bija ceturtais panākums pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...