Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mihails Cirkunovs viegli uzveicis Martinu Desilē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mihails Cirkunovs viegli uzveicis Martinu Desilē
Mihails Cirkunovs
Foto: mmaontario.ca

Savu kārtējo uzvaru izcīnījis Kanādā dzīvojošais Latvijas pussmagā svara MMA cīkstonis Mihails Cirkunovs (7-1-0), kurš cīņu šova „PFC 2 - Provincial Fighting Championships 2” ietvaros pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveicis Martinu Desilē (11-4-0) .

Divdesmit septiņus gadus vecais Mihails Cirkunovs vēl joprojām bez Konstantīna Gluhova ir otrais Latvijas pārstāvis, kurš atrodas pasaules vadošo MMA organizāciju skautu redzes lokā.

Cirkunovs nesēž uz lauriem un turpina aizvadīt cīņas un uzlabot savu statistiku, lai palielinātu interesi par sevi no lielāko MMA organizāciju puses. Nav jau noslēpums, ka Mišas šā brīža mērķis ir tikai un vienīgi līgums ar UFC.

Pagājušajā nedēļas nogalē Cirkunovs aizvadīja kārtējo MMA cīņu šovā „PFC 2 - Provincial Fighting Championships 2”, kurā tikās ar sportistu no Kanādas – Martinu Desilē un izcīnīja uzvaru pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu. Priekš Latvijas pārstāvja šī bija sestā uzvara pēc kārtas un septītā vispār.

Pagaidām vienīgo zaudējumu Mihails piedzīvojis cīņā pret Bellator cīkstoni Roju Boutonu (9-3-0), kurš trenējas pie slavenā brazīliešu džiu – džitsu meistara Cēzara Greisija.

„PFC 2 - Provincial Fighting Championships 2” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Ryan HealyAlex RicciDecision (Split)35:00
2.Misha CirkunovMartin DesiletsTechnical Submission (Triangle Choke)12:36
3.Randa MarkosLynnell HouseSubmission (Armbar)11:57
4.Kyle PrepolecKeven MorinDecision (Unanimous)35:00
5.Bryan JordanJeffrey FuchsTKO (Punches)10:36

Izmantotie resursi:
Www.tapology.com
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...